No dobra bo mam tzw "gwoździa". Szukam 2ch filmów .. raczej Horrory klasy B-C, które kiedyś oglądałem za małolata, a które bym sobie obejrzał ponownie. Przełom lat 80/90 raczej albo jakoś wczesne lata 90.
Film 1:
Akcja coś z nastolatkami. Z pewnej grupy (chyba) 4 osób dwoje z nich umiera na skutek jakiegoś wypadku....
Witam tu użytkownik filmwebu
Chciałbym się dowiedzieć co to za film mogę powiedzieć pare scen które mi się przypomniały 1 wchodzą do klubu striptizerskiego czy jakoś tak trzech facetów i chcą się zabawić i potem idą na prywatną jakąś sale z sceny wychodzą trzy striptizerki jedna,to ma muśka i dwie curki , jeden...
Dawno temu ogladalam na polsacie. A pamietam:
- glowny bohater byl czarnoskory i łysy i chcial bronić miasta,
- mial brata, ktory byl przeciwny jego pomyslowi,
- glówny bohater zrobil sobie kostium i w czyms go namoczył, że kule sie od niego odbijały,
- pamietam scene jakiegos napadu i bandzior chcial mu strzelic w...
Od dawien dawna poszukuję pewnego starego filmu. Nie pamiętam czy był on czarno biały, czy już może kolorowy.
Ale do rzeczy. Historia tyczy się trzęsienia ziemi. Nie był to film katastroficzny, tylko że już po trzęsieniu ziemi, pewien straszy człowiek chodząc po ruinach usłyszał wołanie pomocy spod gruzów. I tak...
Szukam filmu, nie znam fabuły ale główne zdjęcie to na żółtym tle leży dziewczyna chyba różowych majtkach i drapie się po tyłku... film podobno obleśny
Zasady według kreatora i wodzireja tematów zagadkowych i nie tylko-niezastąpionego Montago ;)
1. Odpowiedź z naszym tytułem wpisujemy bezpośrednio pod ostatnim postem, tak by Gra utrzymała jednolity ciąg wypowiedzi.
2. Polskie litery Ą , Ę, Ń traktujemy jako A, E, N. Litery Ć, Ł, Ś, Ż, Ź można traktować dosłownie,...
film stosunkowo nowej produkcji, pamiętam tylko zdawkowo, że akcja dzieje się w górskim schronisku (chyba) albo jakimś innym budynku, gdzie z powodu złych warunków pogodowych zostaje tam uwięziona grupa ludzi,. Wśród nich jest terrorysta, która miał do wykonania jakąś "misję". Kojarzycie tytuł?