Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mężczyzna przez przypadek potrąca dziewczynę. Przestraszony bierze ją do samochodu. Nagle zjawia się koleżanka tej dziewczyny (Oliwia miała chyba na imię). Mężczyzna mówi, że zawiezie je obie do szpitala. Oliwia w końcu orientuje się, że to on potrącił jej koleżankę, próbuje mu uciec, on ją goni i w końcu zabija. Jaki...

więcej

szukam filmu gdzie na końcu okazało się, że główny bohater był osobą wyglądającą zupełnie inaczej niż przez cały film, pamiętam tylko to ujęcie jak go pokazują w jakimś szpitalu (?) przy metalowym stole i okazuje się być brzydki i otyły. Tematyka raczej o rozdwojeniu osobowości, że był różnymi osobami i ktoś dopiero na...

więcej

Witajcie! Szukam filmu, najprawdopodobniej jakiegoś telewizyjnego, bo leciał kiedyś na jedynce w takim paśmie. Cztery koleżanki spotykają się po latach i postanawiają zabawić się jak za dawnych lat. Każda zwierza się ze swoich najbardziej intymnych sekretów, a następnego dnia wszystkie zaczynają być szantażowane....

Nie mogę zidentyfikować piosenki która leci na samym końcu tuż przed napisami w filmie " Diana i ja "
Ktoś coś ... ?

Cześć, szukam filmu.
Oglądałem go pewnie z 10 lat temu jako dziecko i pamiętam tylko urywki.
Postaram się podać wszystko co pamiętam może ktoś będzie wiedział o jaki film chodzi.

Najprawdopodobnie jest to film akcji/thriller.

Z tego co pamiętam to w filmie coś w rodzaju sztucznej inteligencji która chce...

Szukam filmów o młodych ludziach z zespołem aspergera.
coś jak Adam, tylko w tamtym filmie gdzieś w połowie fabuła pogubiła cały swój sens. Szukam czegoś dobrego
i opowiadającego faktycznie o kimś kto ma tą chorobę, a nie gdzie jest to przekoloryzowane do tego stopnia, że
aspergera nie przypomina.

Nie pamiętam tytułu, ale akcja rozgrywa się na tzw, dzikim zachodzie USA. Film przedstawia losy dziewczyny, którą ściga jakiś nawiedzony pastor, a ona jako dziecko po jakimś dramacie rodzinnym zostaje przywieziona do miasta i przygarnięta w domu publicznym, Jego właściciel, to był jakiś straszny człowiek i gdy ona...

Pamięta ktoś co to za animacja?
Pamiętam ze byla o zwierzętach, i o dziewczynie która znajdywala im domy, były jakies magiczne kropelki i roznego typu "rytuały" byla tez kotka zdrajczyni.

użytkownik usunięty

Bardzo proszę o polecenie filmów podobnych do : piąta fala , więzień labiryntu , igrzyska śmierci i niezgodnej . Te filmy mi się bardzo, bardzo podobały i mam nadzieje że znacie jakiś filmy podobne do tych wymienionych wyżej . Od razu mówię że obejrzałam wszystkie części niezgodnej , igrzysk śmierci i więźnia labiryntu...

więcej

Raz trafiłam w telewizji na stary film bądź serial. Była to już końcówka więc nie jestem w stanie wiele o nim powiedzieć. Pamiętam że była dziewczyna w długich blond włosach oraz ciemnej sukni i ktoś opowiadał jej o dużym dziku. Na końcu ten dzik zmienił się w św Mikołaja. Może źle pamiętam ale mam wrażenie że mówiono...

więcej