Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Byli ludzie i za jakimś murem czy czymś istniał świat gdzie ludzie byłi potworami i tam sie dostało kilkoro ludzi i uciekali przed nimi bo tamci chyba ugryzieniem ich zarażali i sie przemieniali w potwory .

Dzisiaj na jedynce miałem okazję zobaczyć taką o to produkcję:
Mroczny sekret niani
The Nanny Betrayal, USA 2018

Elise szuka opiekunki dla dzieci. Wybór pada na Amber, która ma znakomite referencje. Opiekunka spędza noc z mężem Elise, Brianem. Dla Amber jest to coś więcej niż przelotny romans.

Czas trwania: 83...

więcej

Oglądalem go stosunkowo dawno jedyne co pamietam to scena kiedy jakies kobiety sie kąpały i pojawily sie wtedy szczury, jeszcze pamietam jak jakis bohater mial urodziny i zamówili mu striptizerke i tanczyla kiedy on siedzial na krzesle. Bede bardzo wdzieczy jesli ktos znajdzie ten film

Szukam filmu najbardziej w klimacie Time Machine (1960) a dokładniej wątku który się tam pojawił. Nowoczesność w starożytności lub życie w osadach. Zakochanie się w tubylcu. Ciężko mi to wyjaśnić. Coś bardzo podobnego co było w tym filmie jak i w Avatarze i klimatycznie mi się kojarzy z Kleopatrą.

Witam

Szukam komedii o amerykańskich nastolatkach ale nie w stylu American Pie czy Road Trip takich trochę bardziej inteligentniejszych w typie...

Film oglądałam na TVP Kultura z 2 lata temu, film starszy z lat 70 tych. Jest młody mężczyzna w okularach kręcone dłuższe włosy, któremu to podoba się dziewczyna mieszkająca nieopodal niego. Z czasem poznają się bliżej i chłopak poznaje rodzinę dziewczyny. Pobierają się, dostają nowe mieszkanie, jednak ona go zdradza....

więcej

Film którego szukam szedł w telewizji kilka może kilkanaście lat temu. Pamiętam tylko, że miał on kilka części/odcinków i opowiadał on o hinduskiej księżniczce, która straciła pamięć (lub nie chciała się przyznać do swojego pochodzenia) i pomagał jej jakiś mężczyzna.
Wiem, że to jest bardzo mało informacji, ale...

grupa 6-8 komandosów ląduje w jakimś miejscu, gdzieś okolice Birma, Tajlandia, Laos no i mają misję coś tam coś tam, ściga ich jakaś junta wojskowa (Tajowie?) z pomocą miejscowych aborygenów z dzidami (tacy azjatyccy Indianie), jest sporo przemocy, nawalanki, strzelanki giną po kolei wszyscy z tych komandosów główny...

więcej

pierwszy opowiadal o niedzwiedziu ktory na zime spal w jaskini z innymi,ale wygonily go bo chrapal i chcial dostac sie do domu kaczora,nastepny jak donald piekl ciasto a siostrzencu przebrali sie za lwa,wtedy uciekl a oni zjedli to,jak kaczor odkryl podstep to pouciekali w tej skorze lwa,nastepnie na ich drodz e...

Szukam filmu który kiedyś oglądałam.

Pamiętam że głównym wątkiem w nim było to że COS z ciemności porywalo/zabijalo? ludzi. Wszysscy chodzili z jakimis latarkami czy innymi zrodlami swiatla zeby sie od tej ciemnosci obronić.

Pamiętam też że główny bohater miał jakąś misję do wykonania - jaka? Nie...