Poszukuję filmów, których wątkiem przewodnim byłby romans między młodą kobietą lub nastolatką a mężczyzną, który jest bardzo bogaty i ma ok.45 lat. Jeżeli ktoś zna także jakieś książki o takiej tematyce to proszę napisać. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Hej siemanko cześć
Jakie filmy byście mi polecili?
TU LISTA FILMÓW CO JUŻ WIDZIAŁEM:
Paróweczki
American pie 1-8
Harold i Kumar 1-3
Diukowie Hazzardu 1-2
Kac Vegas 1-3
Na ratunek kumplowi
Road Trip 1-2
Jazda na maksa
Eurotrip
Sekspedycja
Miss Marca
Wszystkie od Happy Madison (Sandler)
Jump Street 1-2...
Film stary, chyba ma około 20 lat, wydaje mi się że produkcji niemieckiej
Jadąca na rowerze dziewczyna ginie, zabita przy polnej drodze, mezczyzna podejrzany czy nawet skazany za zbrodnie nie jest tym wlasciwym, mordercy sa na wolnosci
Następują różne zwroty akcji, film kończy się scena rozmawiajacych dwóch mężczyzn...
Pamiętam tylko fragmenty. Ojciec z synem biwakują gdzieś , chyba na jakiejś pustyni. W nocy w tym obszarze gdzie przebywali , wojsko robiło jakieś doświadczenia ( chyba z bronią biologiczną albo jądrową ). W efekcie czego obaj zostają napromieniowani . Chłopiec umiera a ojciec mści się na woskowych. Oglądałem go w...
Witam was wszystkich serdecznie
Czy ktos wie jak nazywa sie muzyka z poczatku filmu krwawa opowiesc wigilijna? Na samym poczatku filmu ta muzyka leci.
Pozdrawiam i szczesliwego Nowego Roku :)
Witam
Kiedyś gdzieś na początku lat 90'tych widziałem film z którego nie wiele pamiętam.
Końcówka tego filmu była taka, że kobieta jakby urodziła dziecko, które było reinkarnacją jej zmarłego męża - tak mi się bynajmniej wydaje :P
Druga wersja tego co pamiętam to że kobieta na końcu, po śmierci męża spotyka w jakimś...
Witam, od wielu lat szukam filmu, niestety pamiętam tylko jedna scenę... Oglądałam go jako dzieciak, był to koniec lat 80 bądź początek lat 90. Akcja toczy się w powietrzu, chyba w samolocie. Wspomniany samolot chyba się zepsół, bądź ktoś go zepsół, a na pokładzie byli ludzie. Jedynym skutecznym sposobem uratowania...
więcejWitam może ktoś z Was zna tytuł filmu jako nastolatka widziałam go w latach 90' za chiny nie zapamiętałam tytułu ani z którego roku może pochodzić... fabuła: wiele morderstw w łóżkach, głównie mordowane są kobiety, morderca zostawia na ciele specyficzny zapach perfum, na końcu okazuje się, że zabójca jest kobietą...