witam szukam tytulu filmu o matce i dwoch siostrach ktore juz na samym poczatku filmu gina dzieje sie to w starym domu po babci przez dwoch faceto jeden przebiera sie za kobiete zostaja one zamordowane ale siostrze wydaje sie ze dalej zyje i po paru miesiacach przyjezdza znowu do tego domu prosze o pomoc film z...
Film o francuzie który badał(pod mikroskopem) kryształki lodu na Antarktydzie.Historia zaczynała się od przedstawienia jego młodości, zdobywania wykształcenia, pracy.Nie znam ostatecznej konkluzji filmu bo był odtwarzany jak każdy film dokumentalny o 12 w nocy i nie dałem rady dokończyć.Na pewno jedną z idei jaką miał...
więcejSzukam tytułu filmu o lotniku/spadochroniarzu prawdopodobnie niemieckim, który spada podczas II wojny światowej na terytorium wroga i przeżywa noc w opuszczonym domu, później zjawiają się dookoła ludzie którzy go szukają. Następnie dalsza część akcji toczy się w szpitalu, gdzie pomaga mu pielęgniarka.
Czy znacie może jakieś filmy o podobnej tematyce co film Blizna ?? chodzi o horrory typu, uwięzienie, przemoc, tortury, okaleczanie ..
Witam mam pytanie czy Amanda LaRusso pojawiła się w poprzednich filmach karate kid ? w Serialu Cobra Kai jest wspomnianie ze Amanda i Daniel laRusso chodzili do tej samej szkoły . czy Amanda LaRusso to Ali Mills ? tylko z nią chyba Daniel był w związku u nich w szkole .
Jest to historia Izraelskiego rodzeństwa którzy wyruszają w podróż (nie pamietam do jakiego kraju) w celu odnalezienia swojego biologicznego ojca,który grał w filmach albo teatrze ? Jest scena w szpitalu,gdzie ich mama ma mieć jakąś operację,ale umiera. Od ich domniemanego dowiadują się,że nie są jego biologicznymi...
Witam szukam filmu albo serialu który oglądałem jak byłem mały. było jakieś małżeństwo kobieta miała chyba jakieś traimatyczne dzieciństwo za dziecka z tego co pamiętam. i nie układało jej się z mężem który miał na boku jakaś kochankę. z którą uprawiał w pracy sex(chyba był lekarzem) kiedy żona płakała w domu. I potem...
więcej
Witam szukam jakiś ciekawych filmów dla mnie i mojej dziewczynyy. Coś podobnego do ''Gwiazd naszych wina'' - może być motyw śmierci partnera, jakieś bolesne rozstania, lub po prostu szczęśliwe zakończenie.
Głównie chodzi mi o romantyczne z dodatkiem po prostu smutnych bardzo momentów, na których można się rozpłakać....