Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,szukam nazwy filmu wiem o nim tyle że to film wojenny i zaczynał dzwiękiem najeżdzających samochodów/motocykli (prawdopodbnie to byli Niemcy).
A propo filmów wojennych , czy ktos zna połaczenie dobrego filmu o II wojnie światowej z horrorem?

Szukam filmu Może ktoś pomoże ? Nie pamiętam tytułu filmu, grała w nim dziewczyna o ciemnej karnacji skóry która kiedyś przyjaźniła się z przyjaciółką, lecz tamta stała się potem popularna w szkole, chodziła z przystojnym chłopakiem. Ta dziewczyna to prawdopodobnie aktorka lili collins . Później zerwała z chłopakiem i...

więcej

Witam szukam filmu o rodzinie która przeprowadziła się do nowego domu i mieli córkę i chorego syna chyba chorego psychicznie i nagle ich rodzinę zaatakowali mężczyźni którzy przyszli po dług i zabili matkę i ojca A rodzeństwo uciekało proszę o tytuł

Witam, ostatnio przypomniałem sobie scenę z pewnego filmu, tylko nie wiem jaki to był film i nie daje mi to spokoju, dlatego zwracam się do Was miłośników filmów o pomoc. Scena wyglądała mniej więcej tak: Była pewna ekipa która potrzebowała czegoś od pewnego rzekomego homoseksualisty. Wysłali najprzystojniejszego...

Witam, ostatnio przypomniałem sobie scenę z pewnego filmu, tylko nie wiem jaki to był film i nie daje mi to spokoju, dlatego zwracam się do Was miłośników filmów o pomoc

13 minut z Vaderem miażdży! Nie uwierzysz że nie robił tego Lucasfilm, a grupa pasjonatów amatorów z budżetem 150 tysięcy dolarów!
Jeśliś fan Star Wars, nie bądź łoś - NIE PRZEGAP!
https://youtu.be/Ey68aMOV9gc

JEST MOC.

Dzisiaj obejrzałem film, który wbił mnie w fotel. Niespełna 6-minutowy.

"More" - Marka Osborne z 1998 roku:

http://www.filmweb.pl/film/More-1998-34140

Macie jakieś swoje ulubione? Najlepiej podobne w klimacie do tego, jeżeli tak to podzielicie się. ;)

Stary film o farmie na ktorej swinie sa karmione ludzkim miesem

na "Czarne lustro: Bandersnatch". Na filmwebie pisze, że premiera się odbędzie 28 grudnia a więc zastanawiają mnie dwie rzeczy. Czy na polskim Netfilixie pojawi się tego samego dnia z polskimi napisami oraz... o dokładnie której godzinie? Po północy będzie już 28 grudzień a więc od razu to będzie dostępne czy też...

Film oglądałem około 6-10 lat temu. Raczej napewno powstał po 2000 roku. Akcja dzieje się w ameryce, a dokładniej w sklepie spożywczym, gdzie ludzie schronili się przed gigantycznymi kosmitami. Jacyś wojskowi otworzyli portal, przez który kosmici dostali się na Ziemię. W sklepie dochodzi do różnych awantur. Film kończy...

więcej