Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

UWAGA! Dzisiaj wyłoniłem 5 najlepszych polskich filmów 2018 roku. Jednakże, że to jest pierwszy ranking, to wspomnę, że aby film znalazł się w rankingu, to musiał mieć premierę w tym roku w Polsce, nawet jeżeli na świecie miał premierę w 2017. Ale na pierwszy ogień idą polskie filmy!

Oczywiście istnieje też tzw....

więcej

Witam drodzy filmwebowicze ;) szukam filmu którego akcja toczy sie chyba w norwegii lub w którym z skandynawskich panstw. Lekarka która poroniła przeprowadza sie z mezem do domu na wsi, kiedy zdycha kon chce go zakopac i trafia na ciało które znajduje sie w torfie a na ciele sa wyciete runy. Dowiaduje sie ze kobieta...

więcej

Witam,

szukam filmu który oglądała kilka lat temu moja mama. Mało pamiętam z niego. Czy mogę prosić o tytuł jeżeli jest wam znany ? Przeszukałem całe google i nic :/

Oto szczątki informacji:
Główny bohater był "niedobrym" nastolatkiem od którego rodzina się odwróciła i przepisała mu majątek (rezydencję na...

Witam poszukuje tutułu filmu ale pamiętam go urwkami możę ktoś rozpozna.
Jestes merzczyzna który poszukuje coś w starych księgach w biblotekach itp , potem okazuje sie ze w jednej z ksią© brakuje strony więc postanawia rozwiąć zagadke. ktoś zaczyna go śledzić .... potem do miejsca akcji dochodzi w willi jakiejś skekty...

więcej

j.w podawajcie tytuły ;)

czesc. szukam filmu/basni o trzech braciach z ktorych jeden byl troszke glupi i wybral sie w podroz aby odnalezc zaginiona ksiezniczke. ktos cos?

Znacie jakieś dobre filmy z gatunku kryminał, thriller, psychologiczny lub dramat nakręcony na podstawie książki?

Polecam Prawnik z lincolna, Imię róży, Piękny Umysł, Milczenie owiec czy Rzeka tajemnic.
Co polecacie?

Witam :)
Poszukuję horrorów/thrillerów, które mają miejsce pod namiotami. Coś typu Blair Witch Project. Czy zna ktoś takowe i mógłby mi podać jak najwięcej ? Z góry dziękuję

Brakuję dobrego filmu z tego roku. Tytuł: Webcast

pierwszy - gory. zima. targedia grupy... himalaistow? smiglowiec ratunkowy sie rozbil bo smigla wskutek wiatru i sniezycy ocieraly sie o skaly. siedza uwięzieni w jaskini. walcza o przetrwanie. na pewno wsrod nich jwst kobieta. najslabszemu jeden wstrzykuje jakąs substancje. wykroil serce. krew z tego serca miala...