Szukam dość starego filmu. Małżeństwo wyjechało (chyba na rocznicę ślubu) do miejsca, w którym były dwa domy. Nie mogli potem tego miejsca opuścić. Mieszkali razem, ale ciągle któreś z nich przechodziło do drugiego domu i tam spotykało niby swojego współmałżonka (tyle, że tych współmałżonków ktoś udawał). Na końcu...
Szukam chyba hiszpańskojęzycznego filmu, w którym małżeństwo chce kupić albo wynająć dom od kobiety w średnim wieku. Właścicielka ich więzi, a mężczyznę przywiązuje do krzesła, udając, że jest on kimś innym. Pamiętam scenę, w której ta uwięziona kobieta ukryła się za zasłoną prysznicową, ale nagle zadzwonił telefon....
więcej
Witam, proszę o pomoc.
Film oglądałem kilka lat temu bodajże na canal+. W roli głównej kobieta która ma plakat z azjatą piosenkarzem w zielonym garniturze z takim starym mikrofonem z lat 50-tych, i gdy ktoś do tej kobiety przychodzi to ten śpiewak się pojawia ale nikt go nie widzi (nie pamietam czy kobieta go widzi...
Film bardziej taki świąteczny, Dzieciak z wehikułem czasu, po przeniesieniu się, jego największy wróg zabiera mu psa i panuje nad miastem
Facet na urodziny dostaje czarną kule bilardową (8) ("to była kula taka jak kula zgadula")i czerwony kabriolet. Jeździ tym samochodem z kulą i pewnego razu jacyś goście jechali i rozlali mu białą farbę na masce. Potem w radiu spiker mówi ze jest poszukiwany samochod z biala plama na masce... miał też dostarczyć jakąś...
więcejOglądałam film z 9 lat temu na tvp2 byl o chłopaku ktory uciekal przed psem za scianami.gatunek thriller .przepraszam że mało napisałam tylko tyle pamietam
Pomocy, od godziny próbujemy z siostrą znaleźć bajkę, którą naście lat temu w święta oglądałyśmy na VHS... Jedyne co pamiętamy, to ożywające zabawki tańczące w fabryce, i myszy mówiące "wujku ciujku" :D I nie jest to "sekretne życie zabawek" niestety. Pomóżcie uratować święta! :D
Kiedyś dawno temu oglądałem film. To było jak jeszcze byłem dzieckiem. Niestety nie pamietam teraz jak ten film się nazywał... pomoże ktoś?
Film był jeszcze na VHS nakręcony gdzieś pewnie lata 80. Na kasecie napisane było wtedy „szalony didi”. Film opowiadał historie gościa który typową amerykańską ciężarówka...
Hej :) Był ostatnio w tv film "Safe House" i od razu w głowie zaświtały mi urywki innych filmów, których tytułów nie mogę sobie przypomnieć... Dosłownie męczy mnie to po nocach o_O Może po moim opisie ktoś na nie wpadnie :D Mam przed oczyma tylko urywki i nie pamiętam nawet o co dokładnie w filmach chodziło ani kto...
Kilka lat temu oglądałem film dość stary może być z lat 90-tych (horror albo thriller), pamiętam tylko trochę że kobieta była u faceta w domu on miał takie okropne warunki domowe, potem facet pokazał jej wanne, wanna była taka okropna, potem ta kobieta kąpała się w tej wannie (było pokazane w spowolnionym tempie jak...
więcej