Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję tytułu jednego filmu...
Rodzina zamieszkuje w domu szeregowym, w którym kilka lat wcześniej doszło do morderstwa kobiety. Jedynym podejrzanym jest mąż kobiety, który czeka w celi śmierci na wyrok. W domu obok mieszka ojciec z uppsledzonym synem. Okazuje się, że syn ten przez "korytarze w ścianach budynku"...

więcej

Witajcie.
Szukam filmów, których akcja dzieje się gdzieś w małych mieścinkach, wiochach, na takich typowych zadupiach. Byle był klimat odosobnienia. Gatunki bez znaczenia, byle było coś intrygującego - tyle tylko, że odpadają wszelkiego rodzaju komedie romantyczne, melodramaty i jakieś artystyczne pierdoły o głębokim...

więcej

Uważam, że w chwili obecnej jest za dużo stron reklam i niepotrzebnych informacji, w rezultacie korzystanie jest bardzo utrudnione, wyskakujące reklamy, obrazy stron falujące nie pozwalają często na wyszukanie filmu. . Przykładowo - pozycji dot. filmu "O północy" nie ma, natomiast wyskakują inne filmy i to na zupełnie...

więcej

Heja. Ostatnio starałam się przypomnieć pewną piosenkę. Wydaje mi sie, ze jest ona dosyc nowa 2017/16? Leciała często raczej w wakacje. Oczywiście angielska, wydaje mi się, ze było dwóch mlodych chlopakow, a teledysk zaczynal sie, albo i w ogole byl caly nakrecony jak oni jezdzili jakims samochodem po pustyniach, czy...

więcej

Szukam horroru o dziewczętach zesłanych karnie do elitarnej szkoły w stylu "Korytarzem w mrok" czy "Mroki lasu".

Kiedyś na forum Film-webu była zakładka "Muzyka" i tam można było zapytać o teledysk, lub po prostu o piosenkę. Ale to zlikwidowali. No trudno!!!! Zaryzykuje więc pozostawienie informacji tutaj.
Chodzi mi o piosenkę, którą miałem kilkanaście lat do tyłu nagraną na kasecie magnetofonowej. Była ona w stylu Italo Disco,...

więcej

Zbliżają się Święta Bożego narodzenia i telewizja jak co roku zarzuci nas świątecznymi filmami. Polsat jak zwykle Kevinem a TVP jakimiś wzruszającymi filmami o złych ludziach, którzy się zmieni w dobrych pod wpływem bożonarodzeniowej magii. No i w sumie dobrze, bo dla każdego coś miłego się znajdzie. Proszę wiec i ja o...

więcej

Witam szukam filmu niesttey nie znam tytulu potrzebuje pomocy pamietam ze akcja toczyla sie na wyspie byla impreza pelna gosci i ten policjant rozmawial z tata a skradali sie snajperzy zastrzelili gosci ojca jego i pozniej jego zona z synem uciekaja samochodem przed nimi i oni gonia ich na mostku doganiaja ich i...

Witam moze ktos mi pomoze...ogladalam bodajze w zeszlym roku film (w okresie przedswiatecznym) zwiazany z tematyka bozonarodzeniowa. Nie pamietam tytulu filmu ani z ktorego roku byl ale mysle ze nie byl stary wiec do sedna... Z tego co pamietam byla tam para tzn dziewczyna zaprosila chlopaka na swieta do swojej rodziny...

więcej

Znacie może jakieś filmy o skorumpowanych policjantach. Potrzebuję parę tytułów. Właściwie nie muszą to być skorumpowani policjanci, ale na pewno źli (na przykład Norman Stansfield z "Leona zawodowca" nie brał łapówek, ale draniem był). Z góry dzięki za pomoc.