Kobieta i facet -pewne wydarzenie powoduje że..czują ze się znają z przeszłości w zwiastunie był fragment, że znali się w czasach wojny.prawdopodobnie on tonął film może być z roku 2014 do 2018
Drogi filmwebie, admini, moderatorzy i inni, serdecznie was proszę, 0dpierd0lcie się od adblocka, kto chce ten będzie używał. Za takie wymuszanie wyłączania adblocka nic nie zwojujecie, a jedynie wku,rwicie użytkowników, prędzej przestanę korzystać z filmwebu niż adblocka. Nie pozwolę sobie żeby jakieś "reklamy" mi...
Mam zagwozdkę: szukam tytułów 2 polskich filmów albo seriali kryminalnych z lat '70 -'80, z wątkami erotyczno - fotograficznymi:
1. z wątkiem dziewczyny której przy okazji robienia niewinnych aktów zrobiono też mocniejsze zdjęcia aparatem ukrytym w lampie. Dziewczyna później została zabita/popełniła samobójstwo,...
Witam. Poszukuję filmu. Jedyne co pamiętam to początek. Spotyka się prawdopodobnie jakaś kobita z narzeczonym ze swoim byłym mężem i jego partnerką. Na dworze panuje dość zimna zima. Jej były mąż jest jakimś architektem i mówi, że dom jest zaprojektowany do dość niskiej temperatury, ale wszystko zaczyna jednak się psuć...
więcejWitam, poszukuje filmu ktory widzialem na przelomie zimy 2016/2017r. Mała dziewczynka która była wyszkolona do zabijania, tyle pamietam z zwiastunu, moze ktos cos kojarzy?
Szukam filmu o kobiecie której cały czas snil się wypadek samochodowy jej męża i zrobiła wszystko zeby temu zapobiec co dało odwrotny efekt i on zginął przez nią bo musiał się zatrzymać na drodze
Dawno z 10-15 lat temu oglądałem pewien film. Był to horror lub thriller pamiętam tylko że mama zabraniała mi patrzeć dlatego widziałem urywkami. Chodziło mniej więcej o to, że chodził gość ubrany w zieloną kominiarkę i okulary spawalnicze i zabijał nożem. Czy ktoś kojarzy tytuł tego filmu?
Kojarzy mi się jedna scena - (oglądałem to za dzieciaka) dziewczyna jest wciągana do piekła przez jakiś portal, wciągają ja tam łańcuchy ktoś próbuje ją ratować i jest scena jak ręka jej się rozrywa... kojarzycie?
Tak więc poszukuję horroru z mojego dzieciństwa. Jako, że gdy go oglądałem miałem
pewnie jakieś 5-6 lat nie pamiętam go za dobrze, więc może być ciężko do opisania.
Film był myślę, że z lat 90, maksymalnie 1997. A więc do rzeczy.
Jeżeli dobrze pamiętam to film był o grupce ludzi i jakimś starym domu.
Kojarze...