Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Rodzice jeżdżą z trumną syna to chyba polski film

Hej :)
Gdzie mogę obejrzeć film bez wykupowania konta ?? Chodzi o jednorazowa akcje...

Dwóch mężczyzn w ramach jakiejś kary miało opiekować się dziećmi, każdy innym. Jeden z dzieciaków chodził na larpy i był tam rycerzem, na końcu cała 4 też walczyła i mieli twarze pomalowane jak zespół Kiss. Komedia, możliwe że romantyczna. Może ktoś kojarzy tytuł?

Dawno w tv oglądałam jakiś horror czy thriller..niewiele pamietam, ale opowiadał o parze, która wprowadziła się do starego domu z mała córeczka, która widziała tam ducha dziewczynki i się zaprzyjaźniły. Kobieta była przybrana matka, pracowała chyba w szpitalu. Pamietam sceny kiedy to nocą spadły do kominka cegły, duch...

więcej

Witajcie, poszukuję starej gry na logikę, z tego co pamiętam była w niej kolorowa piłeczka i musiałeś nią zbić kafelki w taki sposób aby przejść rundę. Tyle pamiętam wiem że mało konkretów ale bardzo mi zależy. Dziękuje z góry :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

cHODZI MI o film gdzie stalone jezdzil tirem z synem po przydroznych barach i brali udzial w silowanie na reke jaki to tytul? moze pomylilem aktorow

cześć, szukam filmu w którym facetowi biją zone A policja nie może znaleźć sprawcy. zgłasza się do niego ktoś że może pomóc ale kiedyś mogą wrócić po spłatę tej pomocy. kojarzycie co to za film?

Mam ochotę na jakiś serial/film historyczny najlepiej osadzony w średniowieczu albo renesansie. Konieczne z wątkiem miłosnymi, np. biedna-bogaty itp. Nie musi być bardzo realistyczny, fajne jak w klimacie baśni np. Merlin. Marzy mi się, żeby dwójka głównych bohaterów była nastolatkami. Ogólnie nie musi to być wybitne...

więcej

Ale może się mylę.