Potrzebuję tytuł filmu gdzie na początku filmu dziewczyna zabawia się z jakimś dildo i rodzice wpadają z tortem
Witam. Poszukuję tytułu filmy produkcji niemieckiej z końca lat 90'.
W filmie dwóch młodych chłopaków z Zagłębia Rury, z miasta Essen jedzie do USA ratować swojego kupla z poważnych opresji. Przemierzają Amerykę wypożyczonym samochodem i mają różne przygody. Kiedy się zatrzymują i wysiadają z drzwi wysypują się...
Hej.
Bardzo dawno temu, kilkanaście lat temu oglądałem film chyba na kanałach TVP. Na świecie nie istnieli w ogóle mężczyźni, dwie kobiety - które były parą/ bądź przyjaciółkami chciały mieć syna, i stworzyli chłopca. Problem polegał na tym, iż ten chłopiec szybko zacząć rosnąć. Proces dorastania był ekspresowy. Owy...
Witam, poszukuję znawcy filmów telewizyjnych z lat 90'. Poszukuję filmu produkcji niemieckiej wyemitowanego w TVP około roku 2000. Czy znacie kogoś kto byłby mi w stanie znaleźć tytuł takiego filmu po opisie fragmentów, które zapamiętałem?
Witam tak jak w tytule . Poszukuje filmu o porwaniu Eweliny Baldygi córki Józefa Baldygi właściciela JBB . Kiedyś było bardzo głośno o tej sprawie porwano ja dla okupu lecz nigdy nie wróciła do domu... pamietam ze oglądałam na TVN film na podstawie tej historii czy ktoś może zna tytuł ? Dziękuje za pomoc :)
Szukam pewnego filmu o tematyce religijnej. Kiedyś go oglądałem, ale zapomniałem jak się nazwy. Chodzi mi o film w którym gość chciał poznać chrześcijaństwo. więc podróżował po świecie i poznawał różnych wierzących ludzi jak np prostytutka z jakiegoś kraju Ameryki Południowej, czy z księdzem który był na misji....
Szukam horroru, o którym opowiadała mi siostra. Jest on na faktach. Opowiada o rodzinie, która mieszka w nawiedzonym domu. Kobieta leżąc na łóżku słyszy dziwne odgłosy tak jakby z poduszki. Gdy w końcu się wyprowadzają do przyczepy kempingowej, sąsiedzi opowiadają im że z ich mieszkania słychać hałasy, jakby ktoś...
Witam szukam filmu w którym dziewczyna mulatka, jest w rodzinie adopcyjnej i się strasznie buntuje, zapisuje się na zapasy do grupy chłopaków, po czasie spotyka swojego ojca który bierze ja na nielegalne walki po czym ja oszukuje i zostawia. Film z 2017 roku
Hej poszukuje filmu w który oglądałem dobre parę lat temu, mężczyzna sprowadza do swojego domu brata /przyjaciela który w czasie jego wyjazdów uwodzi jego żonę. Coś było z tym przyjacielem nie tak z tego co pamiętam czy wyszedł z więzienia czy rozpadło mu się małżeństwo coś takiego.. tego przyjaciela gra jakis znany...
więcejFilm z lat 2000-2012 pamiętam początkową scenę. Duża stara kamienica, kobieta sama z malutkim dzieckiem noworodkiem w ponurym ciemnym pokoju. Kobieta przysypia, gdy nagle w progu widzi mężczyznę w kapturze, stoi i patrzy na kobietę, ona popada w panikę i krzyczy, intruz zaczyna uciekać. W tym samym czasie wraca mąż...