Jeżeli było to strasznie przepraszam ale nie mogłem znaleźć. Czy istnieją gdzieś w Polsce takie stare, klimatyczne, oldschoolowe kina gdzie puszczają takie filmy? Słyszałem że jest coś takiego, ale za nic się nie mogę zorientować. Proszę o pomoc. Pozdrawiam :)
PS Tylko błagam, nie piszcie że w internecie lub w domu!
hej, mam prośbę - jakiś czas temu oglądałam na Polsacie XD film o facecie (chyba był czarnoskóry, ale nie jestem pewna) którego przyjaciółka z pracy została napadnięta i pobita przez jakąś mafię. Ten w postaci zemsty zabija wszystkich członków gangu zastawiając różne pułapki (pamiętam np.. jedną scenę, gdy ta mafia...
Witam, dawno temu oglądałem film SF którego tytułu nie pamiętam. Filmy dział się w ten samym miejscu ale w różnych strefach czasowych i każdy z nich miał osobny. Byly tam jakby czasy w których stały szałasy, takie futurystyczne i jeszcze jakies. Najbardziej charakterystyczny wątek to Azjatki które pracowały w jakiejś...
więcejSzukam filmu którego tytułu nie znam i widziałem tylko fragment parę lat temu. Jedyne co pamiętam to, że bohaterka gdzieś szła (wydaje mi się ze gdzieś pod ziemia) i zauważyła jakieś miejsce nie wiem jak je nazwać. W każdym bądź razie w tym miejscu juz nie pamiętam czy byli to ludzie czy nie ale wydaje mi się ze jakies...
więcejTu problem film starszy lata 80 może początek lat 90. Jest małżeństwo, których córka jako małe dziecko zaginęła, może została porwana, uprowadzona itp. Mijają lata, gdy nagle w ich życiu pojawia się ich córka, a raczej twierdzi, że jest ich córką wszystko o nich wie, jednak kobieta nie ma zbytnio uczucia do dziewczyny...
więcejWitam ,jak wyżej ,szukam filmu prawdopodobnie kilku letniego o wielkim psycholu mordującym prostytutki w penthousie ,ktoś coś ? ;/
kiedyś oglądałam w tv z mamą
była mała dziewczynka (blond włosy i chyba niebieskie oczy) i jej matka wyjechała czy coś i dziewczynka była pod opieką babci i dziadka, no i babcia się chyba nad nią znęcała i dziewczynka zepchnęła dziadka ze schodów, później wróciła ta matka i chciała odzyskać opiekę nad córką, ale...
Hejka, mam problem nie moge sobie przypomnieć tytułu bajki, ktora kiedyś widziałam. Pamiętam tylko, ze był tam chłopiec, który mial plecak, takiego rozowego slodkiego stworka i wszyscy sie z niego smiali, ale to byl jego najlepszy przyjaciel, wiec go nie wyrzucił. Pozniej ten plecak jakby ożył i go zabral do krainy...
Witam, mam problem z nazwa filmu otoz chodzi o to ze gdzies na poczatku filmu jakas opetana dziewczyna wisi nad lozkiem a pozniej przychodzi glowny bohater i zajmuje sie sprawa, pozniej po wyjsciu z mieszkania wybucha samochod czy cos takiego. Niestety to za malo informacji ale moze komus sie uda i bede wdzieczny....