Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, zna ktoś może tytuł filmu gdzie jakaś para jechała przez las i miała wypadek samochodowy z młodym chłopakiem który tego nie przeżył i upozorowali jego smierć, ich auto sie zepsuło i pomog im mechanik który wziął ich do swojego domu i okazało sie ze ten chłopak to syn tego mechanika

Hejka, mam problem nie moge sobie przypomnieć tytułu bajki, ktora kiedyś widziałam. Pamiętam tylko, ze był tam chłopiec, który mial plecak, takiego rozowego slodkiego stworka i wszyscy sie z niego smiali, ale to byl jego najlepszy przyjaciel, wiec go nie wyrzucił. Pozniej ten plecak jakby ożył i go zabral do krainy...

Proszę o dodanie filmu Scorpion King - Book od Souls

Zwiastun - www_youtube_com/watch?v=PEitsd7Yprg ( zamiast kresek - kropki )

Sekretne życie zwierzaków domowych 2, to kontynuacja hitowej animacji z 2016 roku. Film opowiada historię tytułowych zwierząt, które nie zawsze siedzą bezczynnie w domu i czekają na powrót swoich właścicieli. Film stworzony został przez...

Oglądałem kiedyś część filmów o majorze ale nie wszystkie. Które uważacie za najlepsze i moglibyście polecić ? Jak oceniacie całą serię i jej wierność historyczną ?

Witam poszukuje serialu w którym grupa poszukiwaczy stara się odnaleźć pierścień boga i kieruja sie fragmentami mapy dzięk kórej podróżują po wielu miejscach na świecie pamiętam fragment odcinka w którym znaleźli 2 fragmenty i osoba której udało się połączyć fragmenty uzyskała drobne zdolności przyciągania przedmiotów...

więcej

Witam Wszystkich
Postanowiłem nabyć Potop w wersji odświeżonej. Oczywiście zaraz zderzyłem się z wersją skróconą. Jest też wersja dwu płytowa. redivivus ma niby 185 minut. Ale ja chcę dłuższą wersję więc wersją dwu płytowa. Ale o to odkryłem redivivus gdzie z tyłu okładki pisze 305 minut ? Szukam po necie i szuka i...

więcej

Witam, poszukuje filmu gdzie kilku wychowanków z poprawczaka wraz z ze swoim opiekunem popłynęli na jakąś wyspę i tam natrafiają na jakiegoś wojskowego chyba, który dla rozrywki zaczyna ich zabijać.

Poszukuję nazwy filmu. Powstał on prawdopodobnie w latach dziewięćdziesiątych/na początku XXI wieku. Kraj pochodzenia to Stany albo Kanada. Główna oś fabularna skupia się wokół młodego chłopaka, który lubił grać w gry na automatach i tego typu urządzeniach. Jego celem w życiu było dostanie się na jakiś...

Witam. Jak w temacie . Poszukuję tytułu bajki. Wioskowy siłacz podróżuje z koniem, dziadkiem i babką i na końcu wjeżdża wozem z kulą złota do króla. Chciałem obejrzeć z dziećmi bo pamiętam, że była śmieszna :)