Chodzi mi po głowie od kilku miesięcy film, którego tytułu nie mogę sobie za nic przypomnieć. Pamiętam, że główny bohater mieszkał u matki, która wieczorami przychodziła gasić światło na dobranoc. Przechodził chyba jakieś załamanie nerwowe. Za dnia chodził czasem na boisko oglądać mecze koszykówki, rozmawiał tam z...
Film opowiada o dziennikarce, chyba chciała wydać książkę, jej mąż zginął w górach a potem to uznawano za samobójstwo, ma kochanka, mieszkała w drewnianym domu. Film z 2010+. Wydaje mi się że tytuł związany jet z chatą, domem.
Obejrzałam ostatnio film zatytułowany jako "Nanny Surveillance" -> https://www.imdb.com/title/tt8452572/
Chciałabym go dodać do obejrzanych przez siebie filmów, żeby nie zapomnieć, że go oglądałam. Czy ktoś wie, czy on w ogóle jest gdzieś na Filmwebie? Nie mogę go znaleźć. A jeśli nie, to czy mogę dodać jakoś nowy...
Chwalicie się, cieszycie, że serwis ma już 20 lat, a wszystko tu działa jakby dopiero co jakiś amator go stworzył.
Wszystkich problemów i tak nie wymienię, ale chociaż kilka...
1. Znikające lub niezapisujące się oceny.
2. Zatrudnijcie nowych weryfikatorów. Z tego co wiem ci co są, robią to za darmo. Trzepiecie...
Witam,
szukam dwóch filmów:
1. Film jest o pani adwokat, która broni murzyna oskarżonego (prawdopodobnie) o gwałt lub morderstwo. Oskarżony zostaje uniewinniony a okazuje się, że był winny i próbuje zgwałcić/zabic adwokat.
2. Film o kobiecie, która porwała dziecko i więzi je w jakiejś chacie. Dziecko ucieka a...
Witam. Przypomniał mi się urywek filmu który widziałem na TVP Kultura. Akcja działa się chyba w zimie i bohaterowie chyba się włamali na ten basen. Był wątek z pierścionkiem lub diamentem, że go zgubili lub coś w podobie. Dziewczyna była blondynką. Jeśli ktoś kojarzy to proszę o pomoc. Pozdrawiam
Szukam pewnego filmu. Akcja dzieje się w niewielkiej szkole, na prowincji. Stroje aktorów, scenografia wskazują, że czas akcji to lata 50-te lub sam początek 60-tych. Głównym bohaterem jest chłopiec, z tego co pamiętam blondyn, w wieku od ok. 8 do ok. 13 lat. Zostaje on wzięty za cel szykan, prześladowań, przemocy...
Film z tego co pamiętam jest z 2010r+. Opisuje życie kobiety, jest w żałobie,chce ona wydać książkę, ma jakiś romans z mężczyzną, jej mąż chyba zginął w górach, a ona odkrywa jakieś jego sekrety