Szukam tytułu filmu familijnego o szczurze, wiem że były dwie części tego filmu, w drugim był też ptaszek który latał samolotem. Z góry dziękuję za pomoc.
Hej, znacie jakieś dobre filmy, w których pojawia się motyw Halloween? (oprócz serii "Halloween" z Michaelem Myersem). Poprosiłbym o jak najwięcej propozycji. Dobre by były takie w miarę łagodne filmy, bez brutalnych scen, ale trzymające w napięciu...
Szukam filmu gdzie małe dziecko zostało oddane do domu dziecka następnie zostaje wynalazcą, pamiętam jeszcze ze był tam dinozaur
Cześć,
Szukam antologii horrorów, gdzie były między innymi nowele, gdzie w jednej było organizowane przyjęcie urodzinowe dla córki, ojciec nagle zmarł (?) i matka na siłę starała się to ukryć, na koniec ubrała go w jakieś przebranie (nie pamiętam dokładnie, jakie to było przebranie) i posadziła go przy stole. Była...
Witajcie szukam filmu to jest chyba dramat komedia , w tym filmie żona dowiaduje się że mąż ma kochankę , idzie do jakiejś szkoły akademi gdzie ma się chyba nauczyć jak tego męża odzyskać , stary film raczej może ktoś kojarzy
Hej,
poszukuję filmów, w których pojawiają się różnego rodzaju wątki spirytystyczne, seansy magiczne, wywoływanie duchów, szamani i inne czary mary : )))
będę wdzięczna za pomoc
pozdrawiam
Dzisiaj widziałem zapowiedź filmów w Polsat Romans były migawki sali samobójców i filmu chyba z keira knightley, Gdzie jej Partner ogolił włosy na łyso, Kłócili się, Film wyglądał już na nie całkiem najnowszy, Sceneria w tej migawce była w kolorze Seppi lub brązowym lub beżowym. Szukałem filmografii ale nie mogłem...
Dobry wieczór :)
Szukam filmu . Policjant gra gowną role , jeździ na ulicznych wyścigach i zawsze dostaje od kobiety kawę , ona nie rozlewa się przy ostrej jeździe az wkoncu rozlewa się i gościu ma wypadek . Wiem tylko ze nigdy mu ta kawa się nie rozlała . Kiedyś go oglądałam i nie mogę sobie nic więcej przypomnieć ....
Szukam filmu, jednak nie pamiętam dobrze fabuły... Mniej więcej było tak: małżeństwu zostaje porwany syn. Są szantazowani oraz manipulowani. W wyniku różnych perypetii ostatecznie trafiają do domku w górach, gdzie wychodzi na jaw, że sprawcą i pomysłodawcą całej akcji był od początku mąż, który dowiedział się o...