Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmu z tego kadru
https://images89.fotosik.pl/66/438c1d472b6b18b6med.png
Pozdrawiam ;)

Poszukuje filmu z którego pamietam tylko końcówkę...

Ktoś wraca na ziemię ( bądź planetę bliźniaczą ) prowadzą go / ją do sali jakby szpitalnej, gdzie leży staruszek/staruszka ... wyglada przez okno a tam jakby boisko...i ludzie chodzàcy w białych szatach. Ktoś coś kojarzy?

W filmie występują 2 młodych ludzi może ok 14-16 lat jeden z nich lubił rysować graffiti A w szkole były jakieś zasady i zaczął malować te graffiti w szkole , a film kończy się tak ze do spryskiwaczy włożył barwniki i jak wywołał alarm to leciała kolorowa woda.
Tyle tylko pamiętam

Szukam tytułu filmu, w którym rodzina wyjeżdża na wakacje. Mają kłopoty finansowe. Chyba komedia. Trudno przytoczyć mi więcej szczegółów, ale pamiętam jeszcze, że jedna z córek (młodsza) nosiła później, dla zabawy, różową (czerwoną, jasny fiolet..., nie pamiętam, ale coś w tym odcieniu) perukę. To może być...

Szukam bardzo fajnego filmu ale pamiętam z niego taki naistotniejszy myślę że szczegół....Film ten opowiada historię murzynów siedzących w więzieniu .A wraz z nimi siedzącego albo odwiedzającego ich małego chłopca myślę że wieku tak 11 lat max .Nawiązującego bliski kontakt z jednym z osadzonych uczy go podać Ci czytać...

więcej

Od jakiegoś czasu dręczy mnie jeden film który oglądałem w dzieciństwie. Mało pamiętam ale może ktoś da radę go zidentyfikować. To był chyba horro możliwe że z elemntami komedii. Otóż jakiś chłopiec tworzył rzeźbę ale zmarł. po latach jego duch albo w halloween albo w rocznicę jego śmierci powraca. Zdaje się że na...

piotrek899 30 wrz 14:44
Witam, poszukuję starego filmu, prawdopodobnie przygodowego. Jedna scene tylko zapamiętałem. Jeden mężczyzna zaprosił drugiego do jaskini. Wewnątrz znajdował się wielki posąg kobiety, który "reagował" na polecenia właściciela. Gość przytulił się do posągu i "otrzymał" masaż. Zadowolony...

szukam filmu, który kiedyś leciał chyba na canal +, była to krótkometrażówka, która działa sie na obozie. to był taki mini horror. Grupa dzieci na obozie opowiada o zabójcy, który zabijał w tym lesie czy coś takiego i jeden z nich taki nerd zaczyna spiewać i go pokonuje a na koncu sie okazuje, że mu odwaliło i zabił...

więcej

Pierwotnie chciałem ten temat założyć pod recenzją wyczekiwanego filmu "Suspiria", który to ma się pojawić w tym roku, jednak tu może ktoś zechce zobrazować swój punkt widzenia.

Mam pewną opinię, która oparta jest na wrażeniu, że w świecie kinematografii niewiele już można nowego stworzyć, lub nie ma na tyle...

jest to film . w którym , pewna para kobieta i mężczyzna spotykają na swej drodze inna pare w barze i razem idą szukać skarbu , który jest gdzieś zakopany w lesie , rzecz sie dzieje w zimie , chodzi i zloto , bohaterowie zamarzają jeden po drugim , np dziewczyna na zamarzniętym jeziorze itd, film raczej...