Typowa czeska rodzinka, ojciec prowadzi restaurację, wydaje się, że nie ma w tym nic dziwnego. Pozornie, bo lokal (z tego co pamiętam) ma dwa wejścia, i tak na zapleczu też można zjeść, tyle tylko, że menu stanowią potrawy że zwierząt objętych ochroną (lwy, orły itp.) Reszta rodziny oczywiście nie ma pojęcia o...
Witam, chciałem pooglądać film ale nie zapisałem go pamiętam tylko zarys opisu. Była w nim mowa o adwokacie który jest płatnym zabójcą i dostał zlecenie na własną żonę? Ktoś pomoże?
Witajcie! Mam nadzieję, że ktoś będzie mógł pomóc. Film opowiada o grupie uchodźców, nie pamiętam z jakiego kraju, którzy uciekają jakimś tirem. Wśród nich jest główny bohater-młody chlopak, jego dziewczyna, kobieta w średnim wieku mocno i kilka innych osób. W trakcie podróży kierowcy tira mówi że dalej nie jedzie...
Szanowni forumowicze
Po głowie chodzi mi ostatnio film, który kiedyś oglądałem i potrzebuję pomocy z przypomnieniem sobie tytułu.
Był to thriller, którego bohaterami byli poeta i jego żona, którzy wprowadzają się do domu odnowionego po pożarze. Po pewnym czasie odwiedza ich mężczyzna, który zaczyna się zachowywać...
Nie pamiętam dokładnie fabuły, ale mniej więcej przebiegała tak: małżeństwu zostaje porwany syn, są szantazowani i manipulowani. Ostatecznie trafiają do domku w górach, gdzie wychodzi na jaw, że sprawcą ich perypetii był od początku mąż, który dowiedział się o zdradzie żony. Razem z partnerką kochanka swojej żony,...
coś w stylu Dzika orchidea, jakiś krawaciarz ląduje na Karaibach jedna z pierwszych scen to bzykanko z jakąś fajną czarnulką, być może pod wodospadem albo coś w tym stylu, znany, kultowy film, sorry nie chce mi się myśleć
Kiedyś oglądałem film w którym raz na jakiś czas ktoś zadawał tak od czapy pytanie who is ... i tu było jakieś imię chyba John. Męczy mnie to że nie mogę sobie przypomnieć tytułu, nawet nie wiem czy film mi się podobał. :)
Poszukuję horrorów ,seriali z lat 80-90 , Posiadam dużą bazę filmów na wymianę
Obecnie Poszukuje Serialu opowieści z krypty sez. 5 jeżeli ktoś ma fajne filmy,horrory ,seriale z chęcią się wymienię . Zapraszam
Witam :) Ostatnio przypomniał mi się film,który oglądałem kilka lat temu.Pamiętam tylko kilka scen,ale może ktoś da radę go odnaleźć.Akcja toczy się w jednym z krajów Bliskiego Wchodu.Jest to film wojenny,akcja działa się w mieście,podajże na środku była ambasada,gdzie przebywał jednostka specjalna.Bronią się oni przed...
więcej