chlopakowi zamordowali rodzine,bo wrocil do domu to byl pusty,z jakas dziewczyna tam byl,dostal szoku i na bagnach chcial ja zabic,jak wyszli z bagna to spotkali ludzi chowajacych sie w lesie
Witam poszukuję filmu o porwanej kobiecie, która była przetrzymywana wraz z innymi chyba w stodole czy gdzieś, przez jakiegoś psychola albo handlarza ludźmi. Jej mąż próbował ją znaleźć pewnego momentu jakiś handlarz w lombardzie czy gdzieś miał jej pierścionek i dzięki niemu wiedział jak ma ją znaleźć. Gdy już...
Witam niestety nie pamiętam zbyt wiele, ale był to horror typu paranormal. Chodziło o nawiedzony bodajże kościół pamiętam, że koncówka filmu była mega dziwna i w podziemiach tego budynku były tunele, w którym siedział jakiś dziwny stwór. Wiem, że to malo informacji ale był to specyficzny motyw i raczej nie ma wielu...
więcejSzukam tego filmu od dawna film jest o tym że nowoczesna flota amerykańska przenosi się w czasie w drugą wojnę światową i to się dzieje przed atakiem na per Harbor i oni spróbują to powstrzymać przed atakiem na Japończyków znowu się pszenosza do lat których się pszenosza, proszę jak ktoś wie o jaki film chodzi to...
Cześć! Szukam tytułu pewnego filmu animowanego, który został wyemitowany w tv pewnie około 10 lat temu, może trochę więcej, ale kompletnie nie pamiętam tytułu. Nie pamiętam, czy to było anime, czy nie. Film miał ogólnie mroczny klimat i opowiadał chyba o dwóch młodych bohaterkach, albo bohaterach w jakiejś dystopijnej...
więcej
Jakiś czas temu oglądałam film z motywem efektu motyla. Elementy, które pamiętam:
-Zakochana para z dzieciństwa, ona ulega wypadkowi i zostaje chyba sparaliżowana
-On zostaje naukowcem i całe życie poświęca znalezieniu sposobu na jej uleczenie aż zaczyna cofać się w czasie
-Za każdym razem jak próbuje coś zmienić to...
Ogólnie to pamiętam tyle że była tam mama córka i syn którzy uciekali przed ojcem
On nad nimi się znęcał A najbardziej nad synem
Pamiętam jeszcze tyle że syn strzelał z pistoletu to taty i to wszystko
Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja oryginalna lub...