Witam
Poszukuje filmu o poszukiwaniu skarbu,była w nim para byłych chyba małżonków którzy poszukiwali jakiegoś skarbu . Film w czasach współczesnych .
Szukam jakiegoś serialu który nie ciągnie się sezonami w nieskończoność a opowiada jakąś historię i ją kończy. Ostatnio obejrzałem Haunted the hill house i serial po 1 sezonie się kończy (na to wychodzi). Znacie jakieś mini seriale których nie trzeba oglądać 4 lata? Dzięki :)
Witam. Pare lat temu oglądałem film, który pamiętam jak przez mgłę, ale chętnie bym go zobaczył po tym czasie. Był to horror/thriller (?), w którym grupa znajomych zostaje zaatakowana przez jakiegoś gościa co wrzuca ofiary do jakiejś szczeliny (?). Pamiętam, że jeden z bohaterów zaatakował go nożem, ale morderca...
Witam! Szukam filmu który oglądała juz parę razy i bardzo mi się spodobał.Fabula filmu to ucieczka od uwięzionego przez nią i jej chłopaka innego chłopaka którego duszę widzi jako ducha który ją nachodzi i daje jej oznaki ze jest z nim coraz gorzej ...Ona sama ma wyrzuty sumienia przez co nosi kaptur na glowie a jest...
więcejSzukam bardzo fajnego filmu ale pamiętam z niego taki naistotniejszy myślę że szczegół....Film ten opowiada historię murzynów siedzących w więzieniu .A wraz z nimi siedzącego albo odwiedzającego ich małego chłopca myślę że wieku tak 11 lat max .Nawiązującego bliski kontakt z jednym z osadzonych uczy go podać Ci czytać...
więcejŻe bzykał swoją córkę, ponieważ jeden gościu wszystko ukartował - uwięził bohatera i potem tak prowadził jego życie, że doszło do takiej sytuacji. Kojarzy ktoś? :)
Akcja dzieje się w małym miasteczku, detektyw albo para detektywów prowadzą jakieś śledztwo. Pamiętam scenę, że na jakiejś imprezie grupa nastolatków zaciągnęła dziewczynę do szopy i ją tam razem zgwałcili. A na końcu filmu detektywi uświadamiają sobie chyba, że nie żyją, bo mieli wypadek na moście czy coś, ale nie...
Więc nie pamiętam zby dużo ponieważ oglądałam ją jakoś w 2007-2009 r. Wiem że byli tam dwaj chłopcy. Nie pamiętam ich imienia, ale jeden z nich miał robota, a drugi misia. Przypominam sobie jeszcze, że często kłócili się co jest lepsze, a potem miś albo robot, nie pamiętam, ale chyba zagineli. Wiem, że to nie jest...