W filmie mloda pisarka przyjechala do rodzinnej wsi by odbudowac dom, pomagal jej w tym chlopak. Byl on w niej zakochany lecz dopiero pozniej ona odwzajemnila jego uczucia. W tej wsi mieszkal pisal z ktorym mloda pisarka miala romans, mimo iz mial on zone. Miala jeszcze watek milosny z gwiazda muzyczna ktora grala...
Może ktoś zna.
Gatunek: raczej komedia/horror
Fabuła: małe miastecsko, zapewne w USA, ludzie w nim mieszkający wykazują skłonności jajbywampiryczne lub zombie, ale realizują je poprzez jedzenie robaków, później przerzucają się na inne, większe, stworzenia. Cały czas odczuwają głód, który zaspokoić mogą tylko poprzez...
witam.
szukam starego filmu, który ogladalem z 5 lat temu.
Chyba ambasada (albo jakis budynek urzędowy) został zaatakaowany i czeka na wsparcie wojska kilka godzin (te wojsko to chyba jakies rosyjskie bylo) ale wydaje mi sie ze akcja byla w usa, przed ta ambasada byla tylko waska uliczka i budynki. Po kilku...
Film opowiada o starszym człowieku po służbie w wojsku. Przez całe życie męczy go nieumyślne zabicie bezbronnego chłopca podczas służby. Był on tajemniczy oraz nadzwyczaj patriotyczny (mieszkał w Ameryce). Posiadał psa; białego labradora oraz stare auto lecz bardzo ładne i zadbane. Pewnego dnia chyba syn sąsiada...
heja filmomaniacy! mam prośbę - czy moglibyście wskazać mi źródło, z którego można zdobyć plakaty filmowe, oryginalne, za przystępną cenę? każde małe info mile widziane!
Witajcie, Filmomaniacy!
Poszukuję filmu. Chłopak zakochuje się w dziewczynie, która pracuje w prosektorium. Ona jednak nie zwraca na niego uwagi, aż do pewnego momentu…
O tym znaczącym momencie nie chcę na razie pisać, bo zbyt duży spoiler.
To jest dosyć stary film. Być może początek lat 90.
Kojarzycie?
Witam. kiedys ogladalem serial lub program juz nie pamietam, byl on o mezczyznach na lodce na srodku oceanu. nie mieli co jest ci pic jeden z nich jadl mewy a potem sie zatrul. wydaje mi sie ze byl on na kanale ATM Rozrywka lub TLC ale moge sie mylic. czekam ma wasze podpowiedzi
Witam, szukam starego filmu. Pamiętam ze kobieta ryzowala obrazy - postacie ktore ozywaly. Raz naryaowala potwora ktory ozył i zabijal ludzi. Nie wiem dlaczego ale myslalam ze tytul tego filmu to Potwór z piwnicy szukalam takiego sieci ale nie znalaLam moze ktoa inny bedzie znał właściwy.
Witam , chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może zna tytuł filmu. z tego co pamiętam jest dosyć stary sceny jakie pamiętam to że grupa ludzi pod eskortą wojska badali jaskinie i co się później okazało w tej jaskini mieszkali jacyś dzikusi cali wymalowani i ubrani na biało.. Już raz kiedyś udało mi sie go znaleźć i teraz...
więcej