Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tak jak w tytule :)))

Jakie polecacie? Jakoś nie widze tego chociażby na youtube - tego nie ma - trzeba kupić?
Co polecacie o lwach, orłach i tym podobnych pasożytach :P

Film dosyć stary, stawiam ze wyszedl przed 2000 rokiem.
Parę rzeczy mogłem pomieszać, bo oglądałem go dawno temu, dlatego nie bierzcie wszystkiego co napiszę za pewniaka :)

Film był o facecie, któremu z jakiegoś powodu rozpadł się związek. Porywa on swojego małego syna i zabiera go na różne atrakcje: to do wesołego...

więcej

Hej. Juz od dluzszego czasu szukam amerykanskiego filmu, w ktorym kilku robotnikow pracuje w opuszczonym zakladzie psychiatrycznym, gdzie gina w niewyjasnionych okolicznosciach a morderca okazuje sie jeden z nich, ten sam, ktory znajduje akta osob tam leczonych. Jest to film starszy z lat 60 - 80 tak przypuszczam....

Witam kiedyś oglądałem horror którego nazwy niestety nie pamiętam. Na początku filmu jechał ojciec z dziewczynką włamali się chyba do marketu z umysłu dziewczynki wyszedł potwór który zabił ojca, jeszcze pamiętam scenę że dziewczynka miała sen w kostnicy i gonił ją tam ten potwór. Znacie tytuł?

Witam,

Od dawna szukam bajki o psie, a właściwie o suczce, o imieniu Fałdkaw. Nie upieram się, ze na 100% takie było jej imię, ale tak i tytuł bajki mam na kasecie VHS na której była ona nagrana...ale niestety juz jej tam nie ma :(

Jeśli chodzi o treść to niewiele pamiętam, bo byłam bardzo mała jak ją oglądałam....

więcej

Pamiętam go z dzieciństwa .wiec to bylo 2004 w dół. ale sam film moze byc i z lat 91 w góre. ale nie dam sobie ręki uciąć.
tak czy siak gościa poraził prąd od urwanej lampki o 00:00 a w tym samym czasie ktoś odpalił wielką maszynę przypominającą jakiś zderzacz hadronów. i cały świat się ciągle powtarzał ostatnie 24...

więcej

Witam szukam filmu o petli czasowej gdzie chlopak pojechal z ojcem na wakacje na jakąs wyspe przeszedł przez szczelinę w skale i w ten sposób znalazł sie w petli czasowej podczas wojny głównym fragmentem petli bylo to ze codziennie o danej godzinie cały dom wychodził na ogródek odpalali muzyke i paczyli jak samoloty z...

więcej

Jakie filmy wymienilibyscie jako klasyki kina? Co polecilibyscie obejrzec komus kto raczkuje i zaczyna ogladac filmy z roznych dekat i zakatkow swiata? Co uwazacie za obowiazkowa pozycje, ktora kazdy powinien znac? :)

Witam
Mam problem z dodaniem filmu, mianowicie chodzi o to, że film który wyjdzie w przyszłym roku ma taki sam tytul jak film sprzed 10 lat, co za tym idzie nie chce mi wysłać go do akcetacji ze względu na właśnie taki sam tytuł, jak mam ten film dodać w takim razie ?