Jakie polecacie? Jakoś nie widze tego chociażby na youtube - tego nie ma - trzeba kupić?
Co polecacie o lwach, orłach i tym podobnych pasożytach :P
Film dosyć stary, stawiam ze wyszedl przed 2000 rokiem.
Parę rzeczy mogłem pomieszać, bo oglądałem go dawno temu, dlatego nie bierzcie wszystkiego co napiszę za pewniaka :)
Film był o facecie, któremu z jakiegoś powodu rozpadł się związek. Porywa on swojego małego syna i zabiera go na różne atrakcje: to do wesołego...
Hej. Juz od dluzszego czasu szukam amerykanskiego filmu, w ktorym kilku robotnikow pracuje w opuszczonym zakladzie psychiatrycznym, gdzie gina w niewyjasnionych okolicznosciach a morderca okazuje sie jeden z nich, ten sam, ktory znajduje akta osob tam leczonych. Jest to film starszy z lat 60 - 80 tak przypuszczam....
Witam kiedyś oglądałem horror którego nazwy niestety nie pamiętam. Na początku filmu jechał ojciec z dziewczynką włamali się chyba do marketu z umysłu dziewczynki wyszedł potwór który zabił ojca, jeszcze pamiętam scenę że dziewczynka miała sen w kostnicy i gonił ją tam ten potwór. Znacie tytuł?
Witam,
Od dawna szukam bajki o psie, a właściwie o suczce, o imieniu Fałdkaw. Nie upieram się, ze na 100% takie było jej imię, ale tak i tytuł bajki mam na kasecie VHS na której była ona nagrana...ale niestety juz jej tam nie ma :(
Jeśli chodzi o treść to niewiele pamiętam, bo byłam bardzo mała jak ją oglądałam....
Pamiętam go z dzieciństwa .wiec to bylo 2004 w dół. ale sam film moze byc i z lat 91 w góre. ale nie dam sobie ręki uciąć.
tak czy siak gościa poraził prąd od urwanej lampki o 00:00 a w tym samym czasie ktoś odpalił wielką maszynę przypominającą jakiś zderzacz hadronów. i cały świat się ciągle powtarzał ostatnie 24...
Witam szukam filmu o petli czasowej gdzie chlopak pojechal z ojcem na wakacje na jakąs wyspe przeszedł przez szczelinę w skale i w ten sposób znalazł sie w petli czasowej podczas wojny głównym fragmentem petli bylo to ze codziennie o danej godzinie cały dom wychodził na ogródek odpalali muzyke i paczyli jak samoloty z...
więcejJakie filmy wymienilibyscie jako klasyki kina? Co polecilibyscie obejrzec komus kto raczkuje i zaczyna ogladac filmy z roznych dekat i zakatkow swiata? Co uwazacie za obowiazkowa pozycje, ktora kazdy powinien znac? :)