Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

przepraszam , młodzieńcze , czy znalazłbyś chwilę, żeby porozmawiać o darthcie vaderze, naszym czarnym panu? [ prychnięcie ] Czarnym panu, mówisz? Jeden z aktorów w tej scenie to Daniel Radcliffe

Kiedyś oglądałam film o kobiecie która poznała faceta przez internet i później się z nim spotkała i była psychopatką. Była zazdrosna o jego przyjaciółkę i podpaliła jej auto jak w nim była i wysadziła w powietrze. Na końcu było że ona z nożem na dachu chyba do tego męża i chciała go zabić ale ją powstrzymali w...

Np " CZAS KOMETY " ?
Kto nie oglądał, ten rydzykowski frajer z PiS-u :D

https://film.org.pl/r/noc-komety-postapokalipsa-z-cheerleaderkami-177814/

Epoka VHS to jeszcze prawdziwe kino, nie komputerowe wymiociny XD

1. To horror. Opowiada o chłopcu, którego nawiedza najprawdopodobniej stwór z czerwoną twarzą. Stwór ten wychodzi z pod łóżka lub pościeli. Chłopiec którejś nocy zostaje wciągnięty przez potwora do innego wymiaru - bardzo ciemnego z dużą ilością wody. Na końcu filmu jego mamie udaje się dostać przez pościel do tego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy artykuł o tematyce film/serial - PIÓREM PO TAŚMIE - który trwa trwa do 31 października.

Szczegóły na stronie:
Filmowo.net

Artykuł może mieć dowolną postać: recenzji, analizy, eseju, felietonu, reportażu itd. Jedyną niedopuszczalną w konkursie formą jest...

Juz nie pamietam tej tresci bajki ale wiem ze bylo 2 braci blizniakow chyba byli ksiazetami.Poznali sie pozniej i szukali jakiegos amuletu.Ta bajka byla na vhs

Witam wszystkich :) Szukam pewnego filmu, który oglądałam z moją siostra może 8 lat temu? 9? Bardzo zależy mi na znalezieniu tego filmu :) pamiętam, że mając te 9 czy 10 lat bardzo mną wstrząsnął :D Mniej więcej chodziło o to, że pewna mała dziewczynka została adoptowana przez pewną bardzo radykalną rodzinę (wiecie,...

więcej

A mianowicie: jak to jest z tym rankingiem ról aktorskich?

Wiele jest przykładów, ale jakim cudem Josh Brolin za rolę Thanosa ze średnią oceną 9,2 i 4463 nie jest w rankingu najlepszych ról, a inni, którzy mają niższą ocenę i mniej głosów są w rankingu?

Witam
Czy ktoś z użytkowników Filmweb jest w stanie pomóc mi odszukać ten o to film
Rascals and Robbers: The Secret Adventures of Tom Sawyer and Huck Finn
Łobuzy i Złodzieje : Tajna przygoda Tom Sawyer i Huck Finn
bo szukam i szukam i ciężko jest go znaleźć :(