Hej kto z was zna tytuł i wykonawce piosenki, która leci jak Johnny połknął tabletkę i tańczy na parkiecie w tym hotelu? Vhodzi mi o tą piosenkę bez słów w powiedzmy techno stylu.
Witam czy możecie podać znane wam horrory w konwencji found footage (takie kręcone z kamerki)? Oprócz paranormal, blair witch czy rec bo to znam. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Jak nazywa się film w którym chłopiec jest chory na raka i razem z ojcem i siostra ojca lecą samolotem i wpadają w turbulencje i dla nich to chwila a na co co zostają to mija u nich 5 lat? Ktoś coś?
Dzień dobry
Szukam pewnego filmu
Jedyne co z niego pamiętam to ze występował motyw szkoły i pewna grupka uczniów miała w szkole ukryte swoje laboratorium czy coś takiego i stworzyli bodajże wehikuł czasu, cofali się i pomagali ludziom
Nie pamiętam z którego roku jest ten film, ale oglądałem go w telewizji i z góry...
Siema.
Za dużo nie pamiętam wiem, że była w tym filmie wykorzystywana broń przyszłości (tzw. młot tora) a mianowicie, z satelity umieszczonej na orbicie zrzucają pręt w dany punkt, w tym wypadku (filmie) był to bodajże Londyn. Dziękuje.
Szukam filmu, który oglądałam kilka lat temu jest on o grubej dziewczynie, która z zawiści zabija a najpierw chyba torturuje swoją popularną koleżankę. Zwabia ją pod jakimś pretekstem do domu, później więzi itd...Pomóżcie bo zaraz zwariuję, od 2 dni się z tym męczę
Szukam filmu w którym kobieta albo mężczyzna , nie pamiętam, posiada potężną kolekcję zdjęć z różnych zakątków świata i z różnych czasów. W tych zdjęciach potrafi znaleźć daną osobę na różnych zdjęciach i poznać jej historię . Jest to prawdopodobnie jakiś dramat . Leciał kiedyś w telewizji kopę lat temu.
Akcja dzieje się gdzieś w Anglii, główna bohaterka nie odczuwa emocji i pokazane są jej szkolne perypetie, gdy dorasta, poznaje chłopaka, który wymyśla urządzenie, które ma przywracać jej ludzkie cechy, jednak urządzenie nie do końca jest tym czego pierwotnie się spodziewał i wtrąca się tajna organizacja
Cześć. Poczytałam ostatnio o historii Els van Doren i Els Clottemans (jeden facet, dwie kobiety, zazdrość, podcięcie linek w spadochronie, morderstwo) i doszłam do wniosku, że chętnie obejrzałabym film w tym stylu. Orientujecie się, czy powstał jakiś film oparty na tej historii? A jeśli nie to czy moglibyście polecić...
więcej