Od paru lat szukam filmu. Oglądałam to z 10 lat temu . Był kostiumowy opowiadający o władcy i dwóch kobietach które rywalizowały o jego względy . Pamiętam scenę w komnacie gdzie jedna z kobiet zostaje z nim w.nocy sam na sam Ale nie pozwala mu się dotykać tylko zawiązuje mu oczy usadawia na krześle i poprzez jego...
Cześć, szukam filmu animowanego, w którym taki chłopak musi zjeść chyba 13 robaków nie jestem pewny, bo wziął zakład z kolegą, o to kto pójdzie do szkoły i w gaciach będzie miał robaki. Proszę obejrzał bu, sobie ;3 proszę o tytuł.
Witam
Proszę może ktoś pamięta jak nazywała się postać , wydaje mi się że występuje od czasu do czasu z Kaczorem Donaldem . Taki doradca świstak czy wiewiórka ? w cylindrze.
Z góry dziękuję za informacje
Pozdrawiam
Organizuję wieczór Halloween i poszukuję klimatycznych horrorów, takich, w których nie straszą krew i flaki, a najważniejszy jest klimat, tajemnicza atmosfera, gdzie bardzo ważna jest sfera wizualna. Straszyć mają raczej rożnego rodzaje zjawiska paranormalne, duchy itp a nie żywi mordercy. Od samego strachu ważniejsza...
więcejCześć, szukam tytułu filmu. Akcja wygląda następująco: główny bohater znajduje pracę w barze szybkiej obsługi. Poznaje tam kobietę w której się zakochuje. W między czasie właśnie w tym barze - ktoś mdleje lub ma zawał lub inny udar. Niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów ale po jakimś czasie bohaterowie spotykają...
więcejCześć. Już niedługo halloween, a ja szukam filmów na ten wieczór. Nie muszą być super straszne :) Macie jakieś propozycje na te halloween?
Witam, szukam filmu. Niewiele pamiętam, ale na pewno scenę, gdzie było trzeba chłopakowi odciąć rękę, bo dostały się tam jakieś bakterię czy coś podobnego. Był to taki pół horror, gdzie właśnie ,,insekty'' atakowały jakiś ośrodek badawczy z którego Ci nie mogli się wydostać. Ktoś coś pamięta? ;p
Witam!
Tak jak już od jakiegoś czasu wiadomo bajka ,,Pora na przygodę!" dobiegła końca.
Serial ten jest bajką mojego dzieciństwa i moje pytanie/prośba brzmi: gdzie mogę obejrzeć serial ( chociaż ostatnie 10-20 odcinków ) i czy ktoś mógłby podlinkować stronę jakby mógł.
Chcę zaznaczyć jeszcze tylko że na stronach...
szukam filmu azjatyckie kino akcji , kryminał , dramat, fabula pokrece cos moze ale trudno , główny bohater msci sie za zabojstwo brata swojego lekko upośledzonego który ginie z rak innego zabójcy, brat ginie w opuszczonej karuzeli na placu zabaw gdzie zabrał , czy to porwal nie w celu zrobienia krzywdy jakas kobietę,...
więcej