oto moja lista:
-Księżniczka Marsa
-Atlas Chmur
-Valerian i miasto tysiąca planet
-Marsjanie atakują
-Potowry kontra Obcy
Jakie inne według was pasowałyby do czarnej listy?
Przepraszam
http://film.onet.pl/zwiastuny/11112,1920662,274,filmy.html
Stiudent
http://film.onet.pl/zwiastuny/11112,1370233,274,filmy.html
Dżudo Honor...
Cześć.
Jakieś 2/3 lata temu oglądałem film. Dzisiaj naszła mnie na obejrzenie go jeszcze raz, niestety nie pamiętam tytułu (znam za to treść). Proszę o pomoc, jeśli będziecie w stanie.
Nastolatek na wakacjach dostaje od ojca Rolexa, na przechowanie, żeby udowodnić mu, że jest odpowiedzialny (czy coś w tym stylu)....
Widziałem jedną scenę z tego filmu i nie mogę znaleźć ani sceny ani filmu. Może wz mi pomożecie bo przeszukałem już cały internet i niestety nic nie znalazłem.
Scena wygląda tak. Młody chłopak i dziewczyna są razem w pokoju. robią coś z farbami i chłopak zaczyna w pewnym momencie delikatnie, erotycznie malować nogę...
Witam,
szukam filmu, który oglądałem w dzieciństwie i z którego pamiętam bardzo niewiele:
- chłopiec, dziewczynka i starzec, chyba indianin, jako główne postacie
- chłopiec otrzymuje niebieski kamień, dziewczynka czerwony, w szczególnych sytuacjach te kamienie świeciły swoimi kolorami
- z tymi kamieniami związana...
Z filmu pamiętam tylko jeden motyw, Człowiek i jakiś obcy(humanoid) trafiają na jedną planetę, nie byli(chyba) przyjaźnie do siebie nastawieni. Okazuje się, że ten obcy jest w ciąży i(chyba) podczas porodu umiera. Człowiek przyjmuje dziecko tego obcego i wychowuje go jak swoje dziecko. Tamten obcy nie znał ludzkiego...
więcej
film raczej troszkę mniej znany, być może z tych niezależnych, fabuła:
facet pewnie po 30stce wraca na stare śmieci (albo żyje sobie na starych śmieciach) jest zapewne fanem sportu, raczej typ normalsa, bez jakich super ambicji, i teraz trudniejsza część, troszkę zgaduję ale... chyba wyzywa byłą dziewczynę, albo inną...
Cześć, szukam filmów skupiających się na relacjach rodziców z dziećmi w chwilach, gdy podopieczni robią coś, co kłóci się z zasadami (głównie moralnymi) rodziców, lub ogółu.
Na myśl przychodzą mi jedynie "Modlitwy za Bobby'ego".
Witam, zapomniałem tytułu filmu, a chciałbym go sobie jeszcze raz obejrzeć. Bodajże główną rolę grało dwóch detektywów, badali sprawę z przeszłości co do zabójstwa i gwałtu? Szukali jakiejś dziewczyny, która w przyszłości była zakochana w takim psycholku. Wiem, że Ci detektywi mają parę filmów na temat prowadzonych...