Witam szukam filmu problem w tym że nie pamiętam tytułu, roku produkcji ani kraju w którym został wyprodukowany. Film leciał kilka razy na canal plus( widzialem go chyba 2014). Opowiada o rodzinie z synem, rodzice zajęci pracą nie mają czasu dla siebie i syna. Film melodramat, obyczajowy, co zapamiętałem z filmu ojciec...
więcejhttps://www.filmweb.pl/film/Madryt+1987-2011-607822 szukam podobne tylko ze w filmie było ze stary dziadek ma romans z bardzo młodą dziewczyną, nawet w filmie może być erotyka nie przeszkadzia mi to .
Witam, od dość dawna męczy mnie ten film.
Był to polski film. Opowiadał o chłopcu, który chyba uciekł z poprawczaka czy coś. Rozpoczynał się rozmową chłopca z jakimś dorosłym mężczyzną (działo się to w jakimś pomieszczeniu z kratami) Możliwe, że był to jakiś sędzia. Mężczyzna pytał go o różne rzeczy, jak ma na imię,...
Hej!
Kilka lat temu oglądałam na TVP film, był on dwuczęściowy.
Średnio go już pamiętam, ale chodziło w nim o to, że obcy siedzieli w ciałach ludzi, pamiętam jak jedna kobieta piła jakiś sok, to z buzi wychodziły jej jakby takie macki xd
Głównym bohaterem był jakiś mężczyzna i on odkrył, że ci obcy mają jakby...
Hey, ostatnio babcia poprosiła mnie bym znalazła dla niej stary film który kiedyś obejrzała. Szukałam długo, lecz nie dalam rady, dlatego zwracam sie do was. Zna ktoś może film czarno biały, zagraniczny w którym : "Pastor przybywa do miasta i spotyka garbatego. Pyta przechodnia kim on jest, a on opowiada mu jego...
Film z lat 90 komedia . Młody murzyn przenosi się w czasie do średniowiecza, ma disck mena i kilka gadżetów z naszych czasów. Pojawia się na dworze króla. Ktoś kojarzy?
lecial na tvp2 wiele lat temu,opowiada o chlopaku cpun ie,na ktorego byli napaleni homoseksualisci,on mial dziewczyne,z ktora cpal,pozniej rzucili nalog