Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam niemieckiego filmu z przed 2000 roku o 2 braciach ktorzy byli bici przez ojca. Jeden z nich zostaje zamkniety w starym piecu gdzie dorasta. Miesniami rozwala piec od srodka i razem z bratem spuszczaja manto swojemu ojcu gdzies na srodku polu. BLAGAM MUSZE TO ZNALEZC . DZIEKUJE :*

Witam, jak w tytule, poszukuję filmu produkcji rosyjskiej (ewentualnie ukraińskiej), który widziałem gdzieś pod koniec lat 90-tych.
Fabuła raczej nie jest oryginalna. Weteran wojny w Afganistanie wyjeżdża do USA na zarobek. Wraca do domu i dowiaduje się, że jego najlepszy kumpel został zabity przez mafiozów. Sam stara...

więcej

Koleś ma mieć leczenie "psychiatryczne" w domu (wizyta lekarska pielęgniarki-psychologa) - jego żona żyje w obłędzie, i ma urojona córkę - w formie lalki.
Oczywiście wcześniej zginęła im ona w wypadku (lub po porodzie).
Koleś za bardzo się wczuwa w nową relację z pielęgniarką i popada też w obłęd.
Nie jest to film...

Szukam filmu o nastolatkach którzy pokolei zostali wzięci przez UFO na statek i tam ulepszenii, dostali moce i rząd chce ich zabić. Zostają zabici ale znów ich UFO ratuje, pamiętam scene że jak byli w statku to leżeli jakby w wannach z płynem mieli jakieś rurki przyczepione, czasem był ktoś bez nóg ale jak wrócił na...

więcej

Wlasnie dotarlem do was zalozylem konto i chcialbym cos obejrzec po obiedzie - powiedzcie mi jak tu znalezc pelny film bo co nie wlacze to tylko zwiastuny.

Film w który był więzień z kulą przyczepią u stopy i wiem że gdy zdjeli mu tą kule to łapał pocisk bo tak szybko biegał. Druga rzecz co pamiętam gościo jak dmuchał to pół wojska potrafił zdmuchnał. Byla chyba też w tym śmierć i łapała jakiegoś gościa co chyba ja oszukał . i też tam była podróż na ksieżyć.

http://m.funpic.hu/en/categories/cats/50083_catfurnado

Poszukuję filmu z lat 80-90 tych. Klimat post apokaliptyczny. Grupa osób i poszukiwanie wśród swoich kto jest zabójczym cyborgiem (coś w stylu filmu "coś"). Pamiętam scenę z zrażaniem krwi - przez krew można było rozpoznać cyborga i tekst cyborga - mniej więcej: "mam lekarstwo - śmierć". Film raczej klasy B.

Dobry : Kariera Nikodema Dyzmy.
Zły : Kariera Nikosia Dyzmy.

Słyszałem, że średnio zła jest "Mroczna Wieża" S. Kinga.

Szukam filmu w ktorym byl motyw ze w misiu dziecka byla ukryta kamerka. To chyba horror byl.