Witam szukam film który oglądałem w młodości jako 13latek a który dziś nie mogę odnaleźć
GRUPKA znajomych jedzie przez las ,park i potrąca dziewczynkę samochodem zamiast jej pomóc zakopopują ją i odjeżdżają. Ta dziewczynka ich nawiedza i po roku jadą w to samo miejsce by ją odkopać i zrobić jej pogrzeb czy coś...
Hejka szukam filmu w którym kilku nastolatków lub dzieci wygrali konkurs NASA i wyjechali gdzieś uczyli się różnych rzeczy i wylecieli w kosmos pamiętam głównego bohatera był to chłopak który zaprzyjażnił się z dziewczyną która też wygrała konkurs ale ona coś zrobiła złego i chłopak się na nią obrażil
Osada atakowana przez zjawy z lasu,
ludzie zauważyli ze boja się wody i wykopali fosę wokół osady. Byli uwięzieni ponieważ kto wychodził za bramy osady został zaatakowany przez te istoty i umierał.
Proszę o pomoc szukam tego już drugi dzień :(
Witam szukam pewnego filmu fabuła mniej więcej taka facet niema w o ogóle powodzenia u kobiet i tu pojawia się diabeł facet podpisuje z nim cyrograf i następnego dnia staję się super przystojnym facetem a kobiety na niego lecą
Jak pszczoły do miodu film chyba z lat 80 albo 90 jakby ktoś znał tytuł byłbym wdzieczny za...
Szukam filmu! Prawdopodobnie japońska produkcja, film opowiada o mężczyźnie który specjalizował się w cichym okradaniu domów, jednak pewnego razu nakryla go kobieta która była nieszczęśliwa w swoim związku i zaczęli romans. Niestety nie mam pewności czy było to dokładnie tak...
Szukam filmu animowanego (nie rysowanego) o wojnie lub o żołnierzach którzy wyruszyli na pewną misję.
Film opowiada o chirurgu? Ktury bierze za żonę prostytutkę z dzieckiem i przygotowuje ich do przeszczepu organów dla swojej pierwszej żony i dziecka których trzymał pod aparaturą w piwnicy.
Witam, od kilku lat chodzi mi po głowie pewien film który widziałem i nigdzie nie mogę go znaleźć. Mianowicie obcy planują inwazję na ziemię, na początku wysyłają 5 pocisków na największe miasta (Moskwa, Pekin, Nowy York, Sydney i jakieś miasto jeszcze). Ludzkości udało się zestrzelić te pociski, natomiast ostatnia...