Witam poszukuję filmów typu :
"Teoria zabijania",
"Dom w głębi lasu",
"Cięcie",
"Grizzly park",
"Rasa",
czyli grupa przyjaciół, las, autko, domek na odludziu i morderca (niekoniecznie człowiek).
Witam poszukuje 3 filmow 2 to horror/thiller a 1 no to chyba komedia czy romantyczne costam nie wiem nie glosowałem :)
1. Bardzo uzdolniony syn traci ojca podczas poscigu czy costam (moze byl tez poszukiwany) zostaje on zabity przez grupke policjantow na moscie. Syn w ramach zemsty wylapuje kazdego z nich i zabija w...
Witam, szukam filmy prawdopodobnie produkcji włoskiej. Bohaterem filmu jest nielegalny robotnik. Na budowie dochodzi do wypadku w którym jego szef łamie obie ręce. W wyniku czego zmusza swego robotnika do zapisania się na kurs wyrabiania czekoladek i wzięcia udziału w konkursie. Robotnik zapisuje się na kurs gdzie...
Pamiętam tylko jego początek w którym talibowie/alkaida chce nagrać coś w rodzaju reklamy więc zaczęli szukać reżysera który nagra im to nagra i znaleźli jednego chyba ze stanów. Jest to komedia
Proszę o pomoc. Jak nazywał się fil w którym bagacci ludzie trzymali ludzi w piwnicy na łańcuchach itp a później patrzyli się w ich oczy żeby zobaczyć zginie?
Starsza pani po 60-tce romansuje z młodym księdzem, ona potem zachodzi w ciążę i umiera przy porodzie. Ksiądz potem zajmuje się dzieckiem i zaczyna je molestować.
Kojarzy ktoś coś?
Witam, od jakiegoś czasu poszukuje tych filmów.
1. Był to chyba polski film. Opowiadał o dwóch chłopcach wychowywanych w typowo patologicznej rodzinie. Pamiętam tylko niektóre sceny, gdy włamali się do auta i ukradli radio aby je później sprzedać, ze złodziejstwa głównie się. utrzymywali. Jeden chłopiec często spał...
Witam,
Oglądałem dość dawno temu film o chorym chłopaku podpiętym do aparatury, który mieszkał z matką i siostrą w starym domu, jak to zwykle bywa w tego typu filmach po jakimś czasie zaczęły dziać się tam dziwne rzeczy i synek "odzyskał" zdrowie, matki nie interesowało jak, za to córka od początku podejrzewała coś...
Hej wszystkim. Szukam filmu...historia 4-6 kobiet, każda inna wszystkie się łączą (chyba).
pamiętam że JEDNA z bohaterek pracowała w banku lub w nim bywała,
DRUGA była lekarką (lub bywała u lekarza często) ((ginekolog...chyba))
innych/reszty nie pamiętam .. jednak pamiętam że była też BEZDOMNA z wózkiem z marketu...