Polański wreszcie ma zrealizować film, który planował od lat. Będzie on opowiadał o aferze Dreyfusa, która wstrząsneła Francją na przełomie XIX i XX wieku. Film ma nosić tytuł "Oskarżam". Ma być to duża produkcja. Premiera jest planowana na 2020...
Ktoś opowiadał mi o tym, że istnieje taki film, w którym to bohater (lub bohaterka) spotyka potencjalnych partnerów, a ci partnerzy jak na złość po rozstaniu się z głównym bohaterem (lub bohaterką) znajdują sobie po kolei miłości swojego życia.
Filmwebowicze, pomożecie? Liczę na Waszą niezawodną pomoc!
Roku produkcji nie znam, ale opowiada ten film o chłopcu który nie był zbytnio bogaty, jego rodzice wysyłali go do takiej dziewczynki, przepięknej wręcz dziewczyny blondynki, która mieszkała w dużym domu, jej matka była taka trochę dziwna. Pamiętam scenę, jak dziewczynka całuje chłopca przy fontannie w domu, przed tym...
więcej
Hej, oglądałem kiedyś w TV czarną komedię, wg mnie była świetna i bym obejrzał raz jeszcze. Problem w tym, że nie wiem jak się nazywa. Wierzę w to, że mi pomożecie.
Opis fabuły:
Akcja rozgrywa się w UK, prawi o 2-3 gangsterach którzy lądują w domu kolesia który para się wypychaniem zwierząt, biorąc po kolei jako...
matka - syn - nowy adorator matki, syn to chłop ok. 30 lat, grubszy, "trzyma się maminej spódnicy, matka - znana aktorka myślałem że Helena Bonhan Carter, film raczej z ostatnich 10-15 lat
mloda studentka wynajmuje mieszkanie u jakiegos starszego gostka, albo z nim mieszka-nie pamietam dokladnie. o ile sie nie myle to byla prostytutką . ten co z nia mieszkal ją zgwalcil pod koniec filmu a ona go zabila. prosze o pomoc w znalezieniu tytulu
mloda dziewczyna,juz sama nie wiem czy studentka czy nie, chyba w obcym kraju zarabiala jako prostytutka, pozniej poznala bogatego faceta i byli na jakims przyjęciu a jego znajomy przelecial ją w basenie i tamten sie dowiedzial o tym, a najlepsze bylo to ze ta dziewczyna byla tak niedo**bana ze nie za bardzo...
Jest mnóstwo filmów, które są powszechnie, także przez wszelkich znawców, koneserów i innych uważane za beznadziejne, a tymczasem mogą być świetną rozrywką, jeśli tylko spojrzy się na nie z wyłączeniem niewiary, z przymrużeniem oka, bądź zasiądzie się do seansu tylko po to, aby się wyluzować i tego oczekiwać. Jak jest...
więcejto byla to mloda taka zagubiona dziewzcyna i nie mam pojecia wlasnie czemu ona mieszkala z takim starszym facetem co ją pozniej zgwalcil bo nie mogl sie powstrzymac i pozniej ją przepraszal ale ona go zabiła i poszla(pod koniec filmu to bylo). i z tego co pamietam to wlasnie ona byla prostytutka (albo sie mylę) i tez...
więcej