Z tego co pamiętam film rozpoczynał się napadem na back. Złodzie mieli stroje jak power rangersi. Głowna bohaterka zastraszała zakładników aż wkońcu jej współpracownik wystawił ją na próbe i zdjął jej maskę i wszyscy mogli zobaczyć kim jest i musiała ich zabić. Wkoncu nikogo nie zabija i uciekają z banku, musi zmienić...
więcejOglądałam go lata temu, więc słabo pamiętam... Film opowiadał o chłopaku, który po tym jak zobaczył śmierć ojca (wjechał w niego pociąg, gdy ten utknął na torach jadąc samochodem) przestał mówić. Gdy był straszy chodził na most. Pewnego dnia wpadł (?) do wody. Wtedy w pewien sposób umarł, przeniósł się do jakiegoś...
Słuchajcie jak się nazywa ten film/serial w którym dziewczyna wjechała rowerem w autokar sławnego piosenkarza z którym później spędzała czas?
Tak na szybko, co sobie akurat przypominam:
Terminator - Arnold Schwarzenegger
Czerwona gorączka - Arnold Schwarzenegger
Lektor - David Kross
28 dni później - Cillian Murphy
Prawo zemsty - Gerard Butler
Co jeszcze? Piszcie co sobie przypominacie.
Witam,
poszukuję filmu, który na początku lat dwutysięcznych oglądałem w TV: rozgrywa się w Kornwalii, historia opóźnionego chłopaka, który poznaje pustelnika (mieszkającego w domku w lesie). Pamiętam tylko, że pustelnik na początku nieprzychylny chłopakowi w końcu pomaga mu się otworzyć i zacząć sobie radzić w...
Chodzi mi po głowie film, który kilka lat temu widziałem w telewizji. Z tego co pamiętam był to polski film sensacyjny nakręcony prawdopodobnie w latach '70 w USA z akcją osadzoną w tym czasie. Jak mi powiedziała wtedy mama "był to pierwszy taki film nakręcony w stylu amerykańskim przez polską ekipę". Nie był o naszych...
więcej
Chodzi mi o takie tytuły, jak:
Blues Brothers
Ci, którzy przetrwają
Cień Caseya
Klejnot Snów - ROBOPTAK (mam w kompletnym opakowaniu, nie tylko samą kasetę)
Pan Wypadek
Złoto dla naiwnych
Wszystkie tytuły w oryginalnych opakowaniach.
witam szukam filmu który chyba był albo francuski albo włoski. Nie pamiętam dobrze fabuły ale było coś o narkotykach, winie. /generalnie była to komedia, Pamiętam tylko jedną scenę gdzie mały chłopak- główny bohater nie zdążył na statek przed odpłynięciem i płynął za tym statkiem . tyle pamiętam. może ktoś coś. :)
Bardzo dawno temu oglądałam, w którym była rodzina, która gdzieś jechała i mieli wypadek. Po wypadku wrócili do domu a tam już ktoś mieszkał i okazało się, że cała ta rodzina zginęła w tym wypadku i została duchami i chcieli wypędzić nowych lokatorów. Wie ktoś co to mógł być za film?? Z góry dzięki za pomoc.