Ostatni taki temat ktoś usunął, nie wiem dalczego, więc jeszcze raz...
Wypisujcie horrory rodem z kina orientalnego, które widzieliście i polecacie. Ja zamieszczam małą liste tego co już widziałem, odrazu z ocenkami jakie wystawiłem na filmweb (wzbogacam + i -). Pewnie o czymś zapomniałem, więc jak sobie przypomnę...
Cześć, szukam filmu o nastolatkach.
Pamiętam że grupa nastolatków zrobiła impreze ( jak dobrze pamiętam był to sylwester). Sąsiad zaniepokojony chałasem chciał ich uciszyć lecz zginął tam z niewiadomego powodu. W filmie żona tego faceta chce znaleźć sprawce i powód jego śmierci ale grupa nastolatków ukrywa co się tam...
witam. ogladalem ten film jakos w latach 1999-2002. glowny bohater czarnoskory (myslalem ze to eddie murphy, ale przeszukalem jego historie i zaden film nie przypominal tego ktorego szukam), pamietam tyle ze spadl na niego zielony odlamek z komety badz asteroidy. obudzil sie w szpitalu. zyskal moce np. powiekszal...
Opiszę z filmu to co pamiętam:
- Świat (chyba) postapokaliptyczny, wszystko dzieje się na pustyni;
- Dzieci(bardziej już młodzież) biorą jednego z ocalałych za pilota który ma ich uratować;
- Pokazują mu malowidła(przepowiednie) na ścianie;
- Ich wioska była w zboczu góry/skały(chyba).
Więcej nie pamiętam,...
Cześć wszystkim. Tym razem sprawa jest nieco inna. Szukam filmu, z tym że tytuł jest znany j.w. lecz chodzi mi o konkretną jego wersję. Być może wie ktoś z was, gdzie mógłbym obejrzeć tą, w której lektor nie rymuje bez przerwy. Te najłatwiej dostępne np. na youtube to są właśnie te ,,niepożądane" - miałem baaardzo...
Hej, szukam filmu, który oglądałam jak miałam 8 lat (2006) może później
Pamiętam tylko fragment, gdzie chłopak spotyka się w lesie z dziewczyną. Ten chłopak mieszkał chyba w lesie z ojcem, który był dla niego surowy, nie jestem pewna czy się nad nim nie znęcał.
Na koniec ten chłopak powiedział tej dziewczynie, że ma...
Witam xD Mam prośbę ;] czy znacie może jakies horrory , które są oparte na faktach? Ale naprawde straszne, jeśli tak to poproszę o tytuły xD z góry dzięki :*
Witam
Szukam filmu, który pamiętam, że był raczej dobry, a bodajże w ostatniej scenie gadał w budynku przez telefon i zobaczył jak leci samolot w jego biuro. Proszę o pomoc
Z góry dzięki:)