2 filmy oba z pewnością mająwięcej niż 25 lat bo były na TVP w połowie lat 90.
1. USA dwóch biznesmenów licytuje się o działkę budowlaną w biednej dzielnicy i przegrywający licytację proponuje zakład wygrywającemu - mówi mu, że on sam pochodzi włąśnie z takiej dizelnicy i do wszystkiego doszedł sam i ten drugi nigdy...
Na 99% horror. Pamiętam tylko jedno, chyba początek filmu. Przed starym i "opuszczonym" domem, w bejsbol grają chłopcy, przypadkiem wybijają piłką szybę domu, piłka wpada do środka, wchodzą po nią...
W domu znajduje się jakiś stwór, humanoidalna istota, która łańcuchami jest przykuta do ścian.
Może rok temu widziałam film o człowieku, który bardzo chciał zostać astronautą. Jednak technologia pozwalała powiedzieć, że urodził się ze "słabymi" genami i raczej nic z niego nie będzie. Za każdym razem jak próbował się gdzieś dostać to kazali mu przyłożyć palec do czytniku lini papilarnych albo pobierali krew i...
witam, poszukuję pewnego filmu ......... główną bohaterką jest samotna kobieta, która nie może powstrzymać się od kłamstwa. przed Bożym Narodzeniem jej siostrzenica prosi świętego Mikołaja o to żeby ciocia przestała kłamać i na skutek świątecznej magii oczywiście kobieta zaczyna wbrew sobie mówić prawdę....... czy ktoś...
więcej
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi przez zadającego.
3. Film musi mieć minimum...
Hej jakiś czas temu przypomniałam sobie fragment filmu który widziałam w dzieciństwie i bardzo chciałabym obejrzeć ten film w całości. Pamiętam, że był to film katastroficzny a w nim grupa ludzi uwięzionych w jakimś budynku (chyba po przejściu lawiny), i był tam taki facet (superbohater o nadludzkich mocach oczywiście)...
więcejWystepuje w nim łysy gruby facet, który jest chory chyba na rozdwojenie jaźni. pamiętam scene jak siedział przykuty przy chyba prokuratorze i innymi. Potem jechali go przewieśc. Prosze o tytuł filmu bardz proszę !!!!
Dziewczyna szuka filmu, który oglądała już kilka lat temu i leciał nawet w tv . Na 99% GRAŁ W NIM BRADLEY COOPER . Obiecałem, że go odkopie, więc będę bardzo wdzięczny za pomoc, jej opis: Napewno mial zone i dziecko na poczatku,mieszkali gdzies na zadupiu w domku,budowali razem altanke,ale pozniej poznal jakas...
Film opowiadał o dziewczynie, która załozyla konto na czacie/portalu randkowym podajac nie swoja imię oraz wstawiajac inne zdjecie. Poznala tam chlopaka z, ktorym caly czas pisala. Pamietam, ze ukradkiem wstawala zeby wlaczyc komputer i z nim pisac po nocach (komputer nalezal chyba do jej ojca). Byla tez sytuacja w...