Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

UniversityofIllinoisUrbanaChampaign

University ofIllinoisChicago

University of SouthernCalifornia

Kojarzę tylko scenę w której spotykają się dwie przypadkowe ekipy gdzieś na drodze i zachodzi jakiś konflikt. Ktoś z jednej grupy narzygał/rzucił jedzenie na szybę samochodu grupy przeciwnej. Film był prawie na pewno wyprodukowany przed 2004 rokiem i była to prawdopodobnie komedia.

Witam wszystkich. Szukam interesujących filmów o monstrach, ufo lub tajemnicach jakie kryją jakieś ruiny. Nigdy praktycznie nie oglądałem filmów więc można polecić mi wszystko :) Pozdrawiam wszystkich

Szukam filmów, w których seryjny morderca ma jakiś określony system/sposób zabijania.
Coś takiego, jak "kolekcjoner", "milczenie owiec"

Witam!
Nie ukrywam, że po odpaleniu Mafii 3, zacząłem sobie przypominać filmy w klimacie gangsterskim z czarnoskórymi aktorami, osadzonych w latach 60/70.
Od razu przypomniał mi się Hoodlum z L. Fishburnem, ale to nie te lata.
Mam pustkę trochę w głowie, na pewno sporo tego typu produkcji widziałem, ale może ktoś...

więcej

czy są jakieś polskie filmy animowane

Witam, słyszałem, że mogę liczyć na waszą pomoc w znalezieniu filmu. Opowiadał on o bodajże epidemii zombie, ale takiej nie typowej. Z tego co pamiętam to całe miasto zostało ewakuowane, a koleś został wyznaczony do badań nad tymi powiedzmy "oponentami". Pamiętam, również jedną ze scen gdzie pies ów badacza wbiegł do...

więcej

znacie jakieś?