cześć, cześć
chciałbym obejrzeć obyczajowy film, w którym ktoś poznaje od nowa życie.
Np. po traumie
Taki ciekawy jakiś, który mógł się naprawdę wydarzyć
Najlepiej taka szokująca historia
Na pewno emocjonalny
Proszę :)
Początek filmu czarno bialy. Matka ojciec i córka chyba są kanibalami. Morderca zabija matkę a ojciec i córka zakuwają go i przetrzymują w stodole chyba. Ojciec umiera a córka mieszka z jego zwłokami. Potem dziewczyna porywa kobietę z dzieckiem. Dziecko wychowuje jako swoje a matkę dziecka więzi chyba w stodole albo na...
więcejPamiętam,że były 2 młode dziewczyny na koncercie i jedna z nich poszła po nim z zespołem do vana i chyba została zgwałcona i zabita.
Prosze o pomoc w znalezieniu pewnego filmu. Dawno temu juz ogladalem film nie pamietam juz jak sie nazywal i kto gral ale pamietam koncowke filmu w ktorej glowny bohater po obcieciu mu glowy przechodzi przez szereg swoich ludzi (tylu ludzi ilu przejdzir tylu uratuje )by ich uratowac. Prosze o pomoc.
Szukam filmu, który oglądałam ok. 7-10 lat temu.
Była to historia rodziny z dwiema małymi córeczkami. Jedna z nich zostaje porwana. Żyje przez lata na ulicy. Jako dorosła, młoda kobieta wraca do rodziców. I tutaj historia przybiera wstrząsający obrót - otóż jej matka, ojciec i młodsza siostra nie potrafią jej...
Cześć, szukam filmów w stylu Seks w wielkim mieście, Masz wiadomość itp. Coś w klimacie Nowy Jork, Londyn, duże miasto, komedia romantyczna, albo coś gdzie dzieje się coś ciekawego ale nie jest to dramat. Gdzie można zobaczyć kawałek miasta, podziwiać je, sklepy, otoczenie, alejki albo poczuć świat Cosmopolitan. Coś...
więcej
Horror. Akcja rozgrywa się w czasie wojny. Kobieta ratuje dwójkę dzieci, po czasie okazuje się, że jedno z nich jest opętane.
są łatwo osiągalne do obejrzenia online?
obejrzałem:
Dmuchana lala
Nasza młodsza siostra
zaznaczyłem do obejrzenia:
Dziecięcy świat
Manbiki kazoku
więc pojawia się pytanie ;-) co jeszcze warto obejrzeć od tego pana, a jest w zasięgu zwykłego oglądacza w internecie?
uprzedzając złośliwości, nie piszcie poszukaj se,...
Witam kiedyś w telewizji leciał film animowany i chciałem go jeszcze raz obejrzeć niestety kompletnie zapomniałem nazwy.
Pamiętam tylko że występowali tam dwaj przyrodni bracia którym ich matka opowiadała legendę o królowej dżinów i chcieli ją za wszelką cenę znaleźć oraz pamiętam też to akcja filmu działa się chyba...
Hejka, po kilku latach samotnych i nieudanych poszukiwań postanowiłam zaryzykować i poprosić o pomoc ludzi z tego portalu. Niewiele pamiętam z tego filmu, dlatego też ciężko cokolwiek wywnioskować. W mojej pamięci zostało tyle:
Film ten leciał na pulsie naprawdę dawno temu, może nawet osiem lat wstecz. Była to...