Na początku klasa zostaje przedstawiona nowej nauczycielce. Wszyscy ją lubili, była przyjazna. Potem zaczęła się dziwnie zachowywać. Głośno krzyczała, nawet rodzice nie mogli jej pomóc. Mimo tego nie mogła zostać zwolniona. Na filmie miała charakterystyczny wygląd twarzy. Szczególnie rywalizowała z jednym uczniem....
Witam.
Tak jak w tytule - szukam komedii, chodzi mi o takie na maxa śmieszne, głupie i zboczone.
Obejrzałem:
American Pie ( Wszystkie części )
Projekt X
Jaja w Tropikach
Mów mi Vincent
Kelner ( 2 części )
Kac Vegas ( Wszystkie części )
Last Vegas
Nietykalni
How High
Eurotrip
itd..
Może akurat...
pamietam tylko,ze bylo dwoch chlopczykow,jeden bogaty-byc moze byl ksieciem,drugi biedny i ten biedny rozlupywal orzechy berlem krolewskim,jak dowiedzieli sie o tym to wszyscy na sali omalo nie umarli ze smiechu,na koniec pamietam scene jak ten bogaty chlopak(czy ksiaze0 byl sam w sali z tym biednym i razem rozlupywali...
więcejOglądałem dawno temu pewien film. Akcja polegała na tym że gość siedział w więzieniu i musieli przenieść więźniów bo było przeludnienie albo z racji na to że Ci więźniowie byli niebiezpieczni. No i przeniesiono ich na taką wyspę gdzie gościu ich mordował będąc zakamuflowanym itp. Ktoś kojarzy tytuł? To trochę starszy...
więcejwitam serdecznie wszystkich i mam prośbę o pomoc w znalezieniu tytuł filmu. Oglądałem kiedyś fragment wydaje mi się, że bardzo dobrej komedii. Była to komedia brytyjska albo irlandzka, emitował ją Canal+ w Polsce coś około 2010r. Spokojne małżeństwo miało syna w wieku około 20 lat Syn po zakończeniu jakiegoś etapu w...
więcejJest tu ktoś kto studiuje na łódzkiej filmówce dokładnie na kierunku organizacja produkcji filmowej i telewizyjnej bo ja za dwa lata mam zamiar tam iść i chciałabym się dowiedzieć jak wygląda ta rozmowa kwalifikacyjna, jakie są pytania, jaka jest zdawalność i ogólnie o tym kierunku: czy jest trudny i czy jest...
myślałem że kolejny Robin Hood a to ten zdradziecki król co Bravehearta wyciuloł, trza obejrzeć, już we wrześniu ;-)
Witam szukam filmu niemieckiego o babce jechala autem do monachium cos takiego i tez miala problem z bomba
Wydaje mi się, że jest to film animowany. Wiem, że główny bohater ma psa. Pamiętam jedną scenę - gł. bohater leci malym samolotem (takim pasażersko-transportowym) z mężczyzną, który nieprawdopodobniej jest alkoholikiem. W pewnym momencie brakuje im paliwa, więc gł. bohater mówi do mężczyzny obok, żeby wlał alkohol...