Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znacie jakieś filmy podobne do Indiana Jones lub Bibliotekarz?

Oglądałam go dosyć dawno.Jedyne co pamiętam to,że toczył na 90% w Serbii. Byli tam chłopak i dziewczyna{najpewniej Serba lub Bośniaczka ona była chyba jakąś lekarką i pomagała ludności w czasie wojny. Szli do jakiejś chyba wioski.Tam byli żołnierze,którzy potem ją zgwałcili. Inni z kolei topili chłopaka w "tym gdzie...

więcej

Pamiętam tyle, że pewien mężczyzna dawał schronienie Żydowi, ponieważ starał się o dziecko, a sam był bezpłodny. Żyd uprawiał sex z jego żoną za proźbą mężczyzny. Początkowo jego żona była przeciwna, aby uprawiać sex z Żydem, jednak z każdym spotkaniem zaczęła tego pragnąć. Ostatecznie wydała Żyda nazistom.

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was wie coś na ten temat? Czy w ogóle jest jakaś szansa na powstanie 6 części?

Z góry dziękuje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie wiem, z którego jest roku. Oglądałam go kilka lat temu i nie mam pojęcia jak się nazywa.
Było tam o prostytutce, którą porwano/zgwalcono? Ona gdzieś w domu siedziała później z ojcem czy z kimś i paliła papierosy. Był też wątek z ciałem kobiety porzuconym na torach. Niestety tylko tyle pamiętam.

原版美国大学文凭q!因子@微信199959876!做假克拉克大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭办美国文凭归国证明克拉克大学

原版美国大学文凭!Q因子@微信199959876!做假克拉克大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭办美国文凭归国证明克拉克大学

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假克拉克大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明 Clark University

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假克拉克大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明 Clark University

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假克拉克大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明 Clark University...

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假南卫理公会大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明Southern Methodist University

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假南卫理公会大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明Southern Methodist University

原版美国大学文凭!Q@微信744043126!做假南卫理公会大学文凭成绩单@假国外文凭毕业证代办@购买海外文凭@办美国文凭归国证明Southern Methodist...