Film oglądałem około 2014 roku. Opowiadał on o postapokaliptycznej Ameryce. Pamiętam kilka scen:
1. Ojciec z synem okradają dość bogatego człowieka z ubrań i wozu (Bez napędu, czyli przyczepe) i zostawiają go gołego nad morzem.
2. Ojciec z synem wchodzi wykąpać się pod wodospad.
3. Bylo też chyba ,że chcą uciec do...
Witam!
Poszukuję filmów o chłopcach, którzy świadomie przestali mówić, odzywać się do innych ludzi. Powód tego kroku może być różny.
Proszę o filmweb'owe strony tych filmów.
Witam. Poszukuję filmu w którym fabuła jest mniej więcej taka :
Mężczyzna został napromieniowany i lekarze stwierdzili ze ma dawke smiertelna , jest motyw z zegarkiem, mieszkaja w mieszkaniu pracodawcy, pracuje on w elektrowni,sa biedni, kradnie fiolke z czyms co promieniuje, przykleja ja sobie do ciala i wyrusza do...
Witam, Polecicie coś? Chętnie obejrzał bym coś w stylu McCabe i Pani Miller albo "Hombre" z Paulem Newmanem. Nie poszukuje westernów jak w za garść dolarów ( z całym szacunkiem) gdzie klint zdąża rozwalić 4 gości na raz, nikt z nich nie zdąża postrzelić jego ( mało prawdopodobne). Dzika Banda, Niebieski Żołnierz i parę...
więcejCześć, szukam ciekawych seriali naukowych bądź serii filmów z których, można coś ciekawego wynieść i naprawdę się czegoś nauczyć, najbardziej interesuje mnie tematyka geograficzna, kultury świata obyczaje, ciekawostki na temat danego kraju, choć inna dziedzina równie mile widziana
Witam, wie może ktoś co to za film z tego filmiku?
https://www youtube com/watch?v=fwfjsDsMuz8&index=24&list=RDJbkLlJNQCzA
Bardzo proszę o pomoc! Pozdro ;D
Panowie i Panie, był film o epidemii, był długi i podzielony na 2 części, był o wirusie albo bakterii która miała nazwę taką jak film, wywiływała u ludzi wyschnięcie krwi:) pamiętam że przesłali sobie jakąś wiadomość z przyszłości że jakaś bakteria żyjąca na dnie morza zabija to co bo wyjada siarkę a ten wirus był na...
więcejFilmu nie widziałem od samego początku , ale zaczyna sie że przywożą zwłoki jakiegoś maniaka mordercy do szpitala czy kostnicy . Tam ożywa i zaczyna zabijać wszystkich . Film nie jest stary . Morderca to wielki chłop nie wiem czy miał maskę . Tam jakiś młody lekarz chyba maił coś do zrobienia na nocnej zmianie i...