Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam Filmu w którym kobiety uczyły się zabijać od najmłodszych lat w jakieś dżungli czy w czymś podobnym.Wystepowały w nim głownie kobiety.Umialy obsługiwac sie pistoletami(nie jestem do końca pewny czy isch uzywały) oraz nozami itp.
Film wydaje mi sie ze jest dość stary
Pozdrawiam

Szukam Filmu w którym kobiety uczyły się zabijać od najmłodszych lat w jakieś dżungli czy w czymś podobnym.Wystepowały w nim głownie kobiety.Umialy obsługiwac sie pistoletami(nie jestem do końca pewny czy isch uzywały) oraz nozami itp.
Film wydaje mi sie ze jest dość stary
Pozdrawiam

Hej, jaki to film: dwoch boyow hotelowych kradnie sportowe auto goscia hotelu i jedzie do willi wlasciciela gdzie widzi kogos uwiezionego.

Trailer tego filmu widzialem w holenderskim kinie w kwietniu 2018 r.

Z gory dziekuje

Poniżej przedstawiam trzy charakterystyczne cechy tego filmu. Może ktoś będzie znał tytuł.

1. Wojna zaczyna się ponieważ jedna rodzina nie zostawiła napiwku kelnerce (córce drugiego bossa)
2. W filmie był płatny morderca, który nie wychodził na zewnątrz jeśli temperatura powietrza spadła poniżej jakiejś wartości z...

więcej

Szukam horroru o potworze który grasował w muzeum (czy innym budynku) i zamieniał każdego człowieka w kamień.

Jestem za granicą i oglądałem film po francusku "Babysitting". Chciałem znaleźć go w języku polskim (lektor, napisy itp.) lecz nic nie znalazłem. Pomoże ktoś szukać? Proszę

Szukam tytułu filmu. Pamiętam że był on o hakerze którego program wykradał centy z każdej transakcji na świecie, czyli przykładowo jak ktoś miał do zapłaty 102.23 to wykradał te 23 centy. Pamiętam też że koleś szukał jakiejś laski która jest hakerka i pomoże mu w czymś, chyba pomagała mu się włamać do jakiegos budynku...

więcej

Witam szukam filmu o doświadczeniu gdzie część ludzi była wybrana jako więźniowie a cześć jako strażnicy. Były zasady jak w wiezieniu tyle że strażnicy z czasem zaczeli wykorzystywać władze i bić więźniów.
Szukam tez filmów podobnych do https://www.filmweb.pl/film/S%C4%99dzia-2014-630714 . Chodzi mi głównie o...

Od ponad 2000 lat żyjemy w otoczce religii chrześcijańskiej. Od czasu przyjęcia chrześcijaństwa nasz cywilizacja jest w dużej mierze podporządkowana Kościołowi. Nawet jeśli ktoś jest ateistą siedzi po uszy w chrześcijańskim świecie bo bywa zapraszany na śluby kościelne, ma za sobą swój własny chrzest, komunię świętą...

więcej

Szukam filmu z dziecinstwa film karate, glowni bohaterowi szukali dziecka tylko ono moglo pokanac zlego kolesia wymalowanym ryjem na czarno, koncowa akcja jest taka, ze pokonuja tego zlego kolesia, w jakies jaskini jak by pieklo I chca mu dac jeszcze jedna szanse I spuszaja mu linke taka nic, zeby wyszedl z tego...