Wojownicza księżniczka (krótko ścięta, brązowe włosy), która została rycerzem. W czołówce coś tam o miłości śpiewano. Walka ze złem... motyw złej wiedźmy (i złego czarodzieja lub jedno z nich) Dla przeciwwagi była też dobra czarodziejka.. Wierny koń... gadający żywy kamień...
Gdzieś W latach 2004-2006 leciała w tv na...
Jakis czas temu ogladalem film w ktorym jeden lub kilku gosci znajduje sposob za zarobienie kasy. Szukaja starszych osob i oferuja im dozywotnia rente za mieszkanie i wysylaja ich na wakacje, w tym czasie robia remont i w scianach montuja trucizne czy radioaktywne rzeczy zeby szybciej umierali i mieszkanie bylo ich. To...
więcejCześć, kilka lat temu oglądałam film ale kompletnie nie pamiętam tytułu. Cały film opierał się na tym że kobieta szuka swojego zaginionego syna. Okazuje się że dzieci były więzione na farmie przez jakiegoś faceta. Potem chyba policjanci odnajdują jakiegoś chłopca i twierdzą że to jej syn, ale to nie był on. Jeśli ktoś...
więcej
Witam
Niedawno skończyłam oglądać serial Quantico . Zna może ktoś podobny serial ? Wiecie , fbi z wątkiem miłosnym jak to jest pokazane w Quantico :)
Z góry dzięki :D
Witam, film kobieta zostala skazana na chyba 10 lat wiezienia wspolnik ja wrobil. Ona miala meza i corke. W tym wiezieniu skazane byly molestowane. Ona w filmi miala chyba na nazwisko Szejfer albo podobnie.
MACIE JAKIEŚ INFORMACJE NA INFORMACJE NA TEMAT 4 CZĘŚCI KTÓRA MA TO WSZYSTO ZAKOŃCZYĆ CAŁY TEN SIQEL ???
Bajka ma stoję lata w końcu pierwsza oryginalna część nastała wypuszczona w 1995r. A jest to moja ulubiona bajka a oglądałem ich sporo. Pierwszą styczność z tą bajka miałem 2-3dni temu na początku nie chciałem...
Hej, szukam serialu, który jak dobrze pamiętam opowiadał o kilku mieszkających razem znajomych. Pewnego dnia ktoś podłożył pod drzwi małe dziecko i chyba była tam karteczka, że chłopak z tego mieszkania jest ojcem. Na początku nie wiedzieli jak sie nim zająć. O ile dobrze pamiętam była to dziewczynka. Podczas trwania...
więcejFilm oglądałam jakieś 10 - może więcej lat temu. Emitowany był w telewizji,więc jest jeszcze starszy.Opowiadał o lekarce, która prowadziła badania - nie pamiętam nad czym. Miała swoje laboratorium na terenie, którego właścicielem był facet w średnim wieku. Był on prawdopodobnie jej szefem. Ów bohater zmagał się z...
Oglądałem kiedyś film, w telewizji który tytuł ma dwa słowa, ale tylko jedne zapamiętałem.
Problem z tym, że go nie zkaczyłem.
Wiec na potrzatku filmu jest 2 gości są w USA i oni som w jakimś klubie klux, klux clan i jeden z nich ma symbole Swastyka na ramieniu.
I oni szukają broni zeby okraść ich dilera.
I...