Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W filmie młode małżeństwo chce sfingować kradzież żeby wymusić ubezpieczenie. Mąż bez wiedzy żony prosi kolegę, aby upozorował włamanie. Żona wraca wcześniej do domu i wpada w panikę i zabija "włamywacza". Potem w ich domu pojawia się agent bardzo dziwny agent ubezpieczeniowy, który ma orzec czy należy im się...

Cos mi chodzi po glowie, ze jest taki film o grubej dziewczynie ktora sie zakochuje w jakims przystojniaku. Nie wiem czy on czasem nie byl czarny i koszykarz? Na koniec chyba w ogole sa razem. Kojarzy ktos cos podobnego?

Potrzebuje pomocy w zidentyfikowaniu filmów/seriali z tego teledysku:
https://www.youtube.com/watch?v=dOXfXQAsr2s
Głównie ujęcia z 0:14, 0:19; 0:39 i 0:47, ale także inne, tylko wtedy piszcie, o jakiej chwili mówicie.

Wiem, że są tam między innymi:
Pamiętniki Wapmirów
Kingsman
Wilk z Wall...

Szukam pewnego filmu. Za nic nie pamiętam tytułu i dlatego liczę na waszą pomoc.
Film nakrecony mniej wiecej w latach osiemdziesiątych. Pewna amerykanka chce adoptować dziecko. W wyniku wielu wydarzeń adoptuje chłopca w Rosji. Potem to dziecko jej zbierają a ona porusza niebo i ziemię żeby go znaleźć. W koncu trafia...

więcej

... w którym koleś przeżywa cały czas jakieś porażki w życiu, a na końcu dostaje pocieszną pocztówkę od biednego dziecka z Afryki (?) które wspierał finansowo.

Wiem o nim bardzo mało, ale to co wiem wystarczyło by zachęcić mnie do szukania. Serial opowiada o dwójce braci, którzy zabili swoich bogatych rodziców. Zaczynają nowe świetne życie, ale młodszego brata zaczynają gryźć wyrzuty sumienia i zdradza prawdę. Trafiają do więzienia, ich prawniczka bardzo ich broni ponieważ...

więcej

fondą,zna ktos?

Witam ;) Poszukuję filmów o tematyce postapo. Oglądałem już:
Księga Ocalenia,
Igrzyska Śmierci,
Jestem legendą,
Droga,
Świt żywych trupów, dzień itd.
Terminatory,
12 małp,
Arka Przyszłosci,
Mad Max (stare i nowy)
Resident Evil,
28 dni później,
Ludzkie dzieci,
Matrix,

Chyba to właśnie tyle, coś mogłem...

więcej

Czy są jakieś dobre filmy pokazujące w wiarygodny sposób wnętrze tonącego statku? Titanica widziałem, a oprócz tego do głowy przychodzi mi tylko Otchłań. Jeśli jest coś jeszcze to poproszę o tytuły.

Witam dziekuje za wczesniejsza pomoc przy 2 odnalezionych filmach. Jesteście super. Obecnie szukam filmu w którym małzenstwo wiedzie szczesliwe życie. Pewnego dnia facet ma wypadek samochodowy. Lekaze nie daja mu szans, jest w spiaczce pod aparaturą. Po jakimś czasie facet sie budzi lecz nic nie pamieta. Żona usiłuje...

więcej