Oglądałam go jak byłam młodsza, leciał on w TV najprawdopodobniej na PULS lub TELE5, Z tego co pamiętam był dosyć starszy, na pewno poniżej 2000 roku.
Fabuła: Rodzina: matka , brat i siostra wprowadzają się chyba do nowego domu . Dziewczynka zaprzyjaźnia się z jakimiś małymi złymi potworkami nie wiem co to dokładnie...
Nie rozumiem tej matematyki. Rola jest oceniona na 9,6 przez prawie 10000 głosujących, a średnia ocena wszystkich ról Jamesa to 8,6 czyli dość wysoko. Czego brakuje aby się dostał do rankingu?
Witam, szukam tytułu filmu już od dłuższego czasu i nic, jedyna nadzieja w Was. W biurowcu zabija morderca chyba z kijem besabelowym , jeździ winda. Z biurowca próbuje uciec pracownica , główna bohaterka której pomaga chyba złodziej który akurat tego dnia próbował okraść firmę. Film oglądałem około 15-20 lat temu....
Cześć!
Szukam filmu, którego od jakiegoś czasu szukam, rodzaj chyba fanstasy.
Akcja tego filmu dzieje się w małym miasteczku, i opowiada o chłopcu i dziewczynie, którzy chodzą do takiego lasu w tym lesie mają taką bazę. I w tym lesie są niby takie olbrzymy itp.
No już pod koniec filmu ten chłopiec jedzie na taką...
Bliski Wschód, CIA/wojna wywiadów, takie klimaty. Bliski Wschód tutaj jest dla mnie kluczowy.
Podobne produkcje, które widziałam: "Królestwo", z seriali "Homeland" i "Honorowa kobieta".
Zna ktoś coś? Nie musi być produkcji amerykańskiej.
Cześć
Szukam już jakiś czas, ale kicha. To film o młodych ludziach, chyba nastolatkach w USA. Był tam wątek komediowy z procesem o śmiecenie. Ci młodzi ludzie wrzucili śmieci z samochodu ma dzikim wysypisku. Jakiś szeryf czy policjant ich aresztował. W areszcie kazał im oddać paski od spodni, a jeden zażartował "mam...
Film z tego co pamiętam jest o człowieku, który wychodzi z wiezienia(chyba). Ten człowiek chyba chce się na kimś zemścić.Jest w nim taka scena, że jest on u jakiegoś gościa, który ma ochroniarza. Temu ochroniarzowi kazano zaatakować tego gości i gdy ten ochroniarz zauważa tatuaż tego mężczyzny to ucieka. Ten człowiek...
więcej
Od kilku lat poszukuję nazwy filmu animowanego.
Bajka leciała przeważnie na tv4, polsat ewentualnie na tvp z lektorem, kreska wydaje mi się francuska, lata 90. Była to pełnometrażówka.
Teraz urywki fabuły jakie pamiętam.
Akcja zaczynała się bodajże na statku, a sama fabuła skupiała się na spersonifikowanych...