Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamietam jak sie nazywa, ale pamiętam jedno scene, w tej scenie jeden z głównych bohaterów, publicznie mówi, i biorą reakcije od prawdziwych ludzi tam.

Poszukuję filmu, który widziałem gdzieś ok. 25 lat temu. To był horror. Z tego co pamiętam, to jakaś sekta sprowadziła demona i umieściła go w ciele szczeniaka. Tego szczeniaka kupił ojciec swoim dzieciom. Pies zmieniał się w wielką czarną bestię. Pamiętam scenę, jak ojciec naprawiał kosiarkę, która nagle się włączyła...

więcej

film polski; widziałam w kinie Muranów, najprawdopodobniej w latach 2009 - 2013; Bohaterka bogata kobieta mieszkająca w domu na strzeżonym osiedlu (możliwe, że jest w nieszczęśliwym małżeństwie?); Bohater to mężczyzna, który mieszka w starym mieszkaniu z matką (możliwe, że ma przeszłość kryminalną) i jest bardzo...

Widziałem ostatnio śmieszna komedie najprawdopodobniej amerykańska o dwóch kolegach z czego jeden podkochiwał się w takie super lasce która była z jakimś koksem , utkwiła mi jedna akcja w głowie , ja tych dwóch kolegów jechało z 3 łaskami samochodem było ciemno i Wgl jeden z nich wespół w kupę i Wgl była akcja na polu...

więcej

Cześć, szukam filmu o którym mi koleżanka opowiadała, film o rodzinie, która wyjechała do głuszy na rejs żaglówką i jakiś koleś ich sobie upatrzył i za nimi popłynął - tylko tyle wiem, kojarzy się komus coś ? Pozdrawiam.

Hej potrzebuje pomocy... Dawno temu oglądałem film... I pamiętam że opowiadał o morderstwie dziewczyny, i że w końcu wyjaśniło się wszystko przy pomocy zdjęcia na którym miała pewne kolczyki które były kluczowe do rozwiązania sprawy... Akcja działa się w górach

Dzień Dobry!!! Poszukuje bajki która opowiada o chłopcu który gdy wracał do domu z normalnego człowieka zamieniał się on w bohatera bajki który walczy z takim złym bohaterem który zaniedbywał planetę ziemię z tego co pamiętam miał on kota (ten zły) który mu pomagał. Proszę o odpowiedź jest to dla mnie naprawdę nad...

+ także szukam filmu. Pamiętam tylko że jakiś chłopak uciekał przed policją w usa, spotkał
jakąś laske, tłukli razem porcelanowe talerze (XD) i potem sie zakochali i potem ona z nim
uciekła i policja chyba myślała że on ją porwał i jakoś sie skońćzyło że ona chyba wyszła z
samochodu coś zrobić (??) i nagle...

użytkownik usunięty

Poszukuje jakiegoś luźnego filmu którego będę mógł obejrzeć na netflixie, tylko nie dramat, a bardziej komedia/akcja ;>

Kowalski: Ta czerwona linia obrazuje poziom frustracji osoby inteligentnej która musi wykonywać rozkazy istoty głupiej! Jak widać poziom rozgoryczenia rośnie, i rośnie, i rośnie. I pytam dlaczego ten mądry tutaj nie rządzi! A! Przecież to jest bezsensu kompletnie! Ludzie, przecież to się musi zmienić! Koniecznie musi...

więcej