rozgrywających się na amerykańskiej prowincji. Wiecie, małe miasteczka, gdzie każdy zna każdego. Coś w stylu "W morzu ognia" z Seagalem albo "Trzy billboardy..."
Co polecacie? (Pomijamy westerny)
Akcja rozgrywała się podczas II Wojny Światowej. Była bardzo sroga zima. Nie pamiętam dokładnie,ale chyba rosyjska rodzina działała w konspiracji. Nie wydałoby się,gdyby kobieta podczas porodu nie powiedziała czegoś po rosyjsku.Niemka,która ją przesłuchiwała,chcąc ją zmusić do mówienia rozwinęła jej nowo narodzone...
Szukam starego filmu była tam taka scena że Mistrz, miał niemowlaka(chyba amerykańskie dziecko) wrzucił je do takiej dużej beczki z wodą i czekał czy wypłynie i jak dziecko wypłynęło to przygarnol je i później trenowal
Witam piszę w sprawie filmu którego pamiętam tylko urywek jest o kobiecie która wie ze ma być z facetem tylko jeszcze nie teraz ponieważ on ma teraz dziewczynę albo żonę mają być że sobą w późniejszym czasie
Witam szukam starego filmu pamiętam była w nim taka scena że Mistrz sztuk walk miał niemowlę i wrzucił te niemowlę do takiej wielkiej beczki z wodą i czekał czy wypłynie gdy dziecko wypłynęło przygarnol je i później trenowal
Oglądałam niedawno i zrobił na mnie ogromne wrażenie, nie tylko ze względu na fabułę, ale również ze względu na piękne kadry i scenografię (tematyczne obrazy, wystrój wnętrz itd). Może znacie filmy podobne do tego, które są dobrze nakręcone i artystyczne, ale przy tym są ciekawe i inne. Przychodzi mi do głowy jedynie...
więcejWitam, szukam filmu na, który natknąłem się kilka lat wstecz ( myślę że koło 3 lat ). Generalnie akcja rozgrywała się w Afryce. Pod dom staruszków podjechał samochód uzbrojonych murzynów. Pierw zabili oni staruszkom psy po czym weszli do domu. Z tego co pamiętam to zastrzelili żonę starca, natomiast go polali benzyną i...
więcejCześć mam takie do Was pytanie. Obejrzałem serial "The 100" i nie wiem, ale po obejrzeniu serialu mam takie emocje, że chciałbym być w tym serialu i oglądam jakieś rzeczy powiązane z tym serialem typu backstage i casting ogólne życie prywatne bohaterów serialu + nie mogę się doczekać kolejnego sezonu który będzie za 2...
więcej
Zasady gry - dla nowych użytkowników ;) starym wyjadaczom nie trzeba już przypominać :)
1. Gra polega na przedstawieniu 3 znaków szczególnych filmu. Najlepiej jakieś krótkie słowa/zwroty.
2. Nową zagadkę wrzuca ten, co odgadł ostatnią, dopiero po potwierdzeniu odpowiedzi przez zadającego.
3. Film musi mieć minimum 5000...
1 .Thriller
w którym nażeczenstwo/małżeństwo wyjeżdża na wakacje/podroż małżeńska. Tam na dyskotece postanawiaja wziąć jakieś narkotyki po czym uprawiaja sex w trójkącie z kims napotkanym w dyskotece. Za jakis czas ktoś szantażuje parę ze pokaże zdjecia rodzicom(jej sa bogaci). Para probuje jakoś z tego wyjść,...