Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Szukam filmu, którego bohater wdał się w romans z jakąś bogatą kobietą, potem ją chyba zamordował. Wcześniej też zamordował jakąś kobietę. Z wszystkich tych przestępstw uchodził cało. Film kończy motyw rzuconej piłeczki, która zatrzymuje się na chwilę i przesądza o losie bohatera. Nie mam pojęcia jaki był...

Oglądałem ten film jakieś 10 lat temu, był o tym ze pewien dzieciak w czasie drogi do szkoły znajduje w opuszczonej kopalni (nie pamiętam co to dokładnie było, zabite deskami, z tabliczkami zakazu wstępu) stworka. Jeśli dobrze pamiętam przypominał on trochę gremlina. Chłopiec zaprzyjaźnia się z nim ale nie podoba się...

więcej

jak gargames okradł cyganów,potem cyganka z dwoma cyganami szukała go,pasibrzuch wskazał im,gdzie mieszka

Widziałem kiedyś ten film i chciałbym go sobie przypomnieć, ale nie pamiętam tytułu.
Film ten - chyba - nie jest aż tak stary mimo że jest czarno biały wydaje mi się że to celowe.
Tak czy inaczej film ten opowiada historię pewnego wynalazcy.Z tego co pamiętam, najpierw wymyślił silnik antygrawitacyjny który mu...

córka i ojciec który non stop udaje kogoś innego, w wielkim świecie, na bankietach i tak dalej, znana i ostatnio nagradzana, włochy francja niemcy albo skandynawia, odp proszę na szybko

Tak jak w tytule, gdzie obejrzę ten film za darmo? Jest na cda, ale tylko premiom :(

Było w tym filmie 3 braci młody średni i starszy.
Starszy miał stare super auto którego zabraniał ruszać średniumu bratu. Młody miał bardzo duże powodzenie u kobiet. A średni żadne, dopóki w środku filmu znalazł sb dziewczynę. I pod koniec tego filmu okazało się że najstarszy brat jest gejem z afroamerykanin em.

opowiada o kobiecie który wyjechała do bardzo starego miasteczka. Dochodzi w nim do dziwnych incydentów. Okazuje się, że w lesie mieszkała czarownica, która spalono na stosie i ciało pochowano na nie poświęconej ziemi. Główna bohaterka domaga się przeniesienia jej grobu na święta ziemię z myślą że nękania wiedźmy...

Poszukuję filmu o kobiecie która miała z mężem problemy finansowe i przeszukujac internet znalazla ogloszenie towarzyskie za pieniądze ona potajemnie przed tym mezem poszla zarobic potem na inne ogloszenia chodzila i tak zarabiala

witam, szukam tytułu filmu, nie jest jakiś stary, pamiętam, że mąż żonę truł tabletkami i bawił się w cudzysłowiu z blądynka w takim domu jak by ze szkła... wiecej nie pamiętam, ale kiedy lala przychodziła żeby wyjść z typem to ten wcześniej dawał żonie jakieś leki i wkręcał jej że jest chora... pomóżcie