Poszukuję filmu o bezdomnym mężczyźnie, który w młodości popełnił chyba jakieś przestępstwo czy coś takiego albo sam umiera, nie pamiętam dokładnie. Wiem, że pojawia się potem mały chłopiec, któremu ten bezdomny pomaga. Nikt go nie widzi, tylko ten chłopiec. I na końcu okazuje się, że ten mały chłopiec to jest ten...
Film był o kobiecie i mężczyźnie, którzy gdy byli nastolatkami się w sobie zakochali. Rodzice dziewczyny protestowali przeciwko spotykaniu się jej z tym chłopakiem, więc wysłali ją do szkoły gdzieś indziej (albo się przeprowadzili?). Istotną rolę w tym filmie odgrywał dom, w którym mieli zamieszkać. Po kilku czy...
Witam.
Oglądałem wczoraj Czego pragną kobiety i leciała tam piosenka Bobby Darin - Mack the Knife .
Wiem, że jeszcze w jakimś filmie była ona wykorzystana. Proszę o tytuły bo ciekawość chce mnie i żonę zjeść.
a dokładniej animacji. W tamtym roku, w wakacje oglądałam dość ciekawą animację. Pewien chłopczyk z sierocińca nie spał w nocy i patrzył na gwiazdy przez okno, gdy nagle słyszał jakieś szmery i szedł za nimi, a na dachu spotkał dziwnego stwora. Strzegł on porządku w nocy. Chłopiec odkrył jak wygląda świat w nocy i że...
więcejFilm o bogatych nastolatkach, którzy wyjechali do domku w górach. Później okazało się, że jeden z nich wygrał w lotto (film amerykański). Na końcu była scena pościgu takim czarnym jeepem cherokee. Film z lat prawdopodobnie 1999-2001.
pamiętam zarys fabuły: przyszłość, w której ludzkość podzielona jest na "dwa światy". Biednych i bogatych. Można przechodzić z jedno świata do drugiego tylko za pomocą wieży, która łączy te światy. Ktoś coś?
Witam poszukuje filmu w kt była relacja: biały mężczyzna - ciemnoskóra kobieta. Nie pamiętam gatunku, roku produkcji. Pamiętam że dziewczyna pracowała tam gdzie ten mężczyzna przychodził trenować chyba boks. Gdy zaczęli się spotykać jej braciom bardzo się to nie spodobało.
Film opowiada o dziewczynce (chyba nastoletniej), ktora przekonuje jakąś małą dziewczynke (ok.3 lat), bawiacą się przed domem, ze jest jej mamą. Zabiera ją ze sobą i spedzaja razem caly dzien. Akcja filmu toczy sie w jakims nadmorskim miasteczku. Pamietam ze to byl taki bardzo spokojny, słoneczny film.
Pilnie szukam tytułu filmu, z którego pamiętam tylko ostatnią scenę. Był to prawdopodobnie film włoski/francuski, komedia/komedia romantyczna. Dość nowy na pewno wyprodukowany po 2005, przed 2015. Ostatnia scena wyglądała następująco:
Para w celu ośmieszenia pewnego taksówkarza, pytała wszystkich taksówkarzy po kolei...