Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem w dzieciństwie. O jakichś 2 dzieciach co były gdzieś ma zimowych terenach. Walczyły o życie i dziewczynka umarła, A chłopak potem chował się przed niedźwiedziem polarnym w jakiejś chatce. Plus chłopak jadł jeszcze niebieski ketchup.

Szukam filmu w którym rodzina (chyba 5 osób) mieszkała gdzieś na wsi i w ich domu był telewizor który wyświetlał wszystko żeby skłócić/zabić rodzinę np. Gdy mama robiła coś na obiad i korzystała z przepisu wyświetlonego na tym właśnie telewizorze to w tym przepisie było żeby poszła do lasu i poszukała (z tego co...

Witam od kilku dni szukam filmu który oglądałem z dobre 10 lat temu , mianowicie z tego co zapamiętałem nadawali go na TVN 7, jeśli chodzi o fabułę ; Młody chłopak przyjeżdża do miasteczka w którym mieszka jego dziadek , trudny charakter, ogólnie w filmie chodziło o to że chłopak z dziadkiem postanawiają konno dojechać...

więcej

Pamiętam tylko tyle, że jakieś kobiety tańczyły w kręgu a potem jedna z nich była wessana w ziemię. Potem byli jeszcze ludzie podłączeni do jakichś maszyn.

Hej, poszukuję mało znanych i oczywiście dobrych :) horrorów lub thrillerów (najlepiej nie produkcji amerykańskiej). Szczególnie mile widziane są tutaj atmosphreic horrory/psychologiczne/ghost story/kostiumowe. Jeśli tak jak ja interesujecie się tematem zapraszam do znajomych - chętnie pośledzę Wasze wybory :)

Witam poszukuję filmów typu:Czarny Czwartek,80 milionów,Chłopcy z placu broni,Przesłuchanie, i ten film o Popiełuszce.
Szczególnie interesują mnie filmy o strajkach robotników za czasów komuny,przesłuchaniach SB.Mile widziane są też filmy o młodych osobach które się buntują robią różne więzy krwi przyświeca im jakaś...

więcej

Cześć! Szukam filmu, który był emitowany jakoś na wiosnę na HBO. Film był z fabuły podobny do ,,Randka z Gwiazdą". Film opowiada o sławnym chłopaku, który ucieka przed fankami, mediami i tak dalej, potrzebując wytchnienia. Spotyka taką dziewczynę, która pracuje w barze i mu pomaga. I oni chyba zaczynają się spotykać....

więcej

Dzień Dobry, to mój 1. post na tym forum. Mam nadzieję, że napisałem w dobrym dziale, jeśli nie, to przepraszam.

Oglądałem swego czasu pewien film, film był o tematyce hmm, wojennej, okręty podwodne (tak mi się wydaje) i te sprawy. Ale pamiętam pewną scenę, jak w w pewnym pomieszczeniu-pokoju był mężczyzna oraz...

Akcja działa się XIX lub na początku XX wieku. Jednym z bohaterów jest podstarzały outsider jako właściciel ziemski miał romans z czarnoskórą niewolnicą (lub służącą) i jako pamiątka/dowód została odnaleziona stara zniszczona sukienka.
Później odnajdują w ten sposób jego potomków.
Będę wdzięczny za pomoc. Z góry...

więcej

Hejka ludzie :D Szukam filmu Science fiction. Głównym bohaterem jest murzyn. Wszyscy bohaterownie byli zamknięci jakby w pomieszczeniach. Film jest monotonny.. pamiętam że noce były takie że każdy słyszał głos który programował ludzi. Głowny bohater jeździł na rowerze treningowym, do tego była przypięta...