Rzecz działa się na przełomie XIX/XX wieku, właściciel farmy/plantacji miał romans z czarnoskórą niewolnicą (albo służąca) i pozostała mu pamiątka w postaci zniszczonej sukienki. Dzięki której znaleziono po latach jego potomków.
Mam nadzieję, że mi pomożecie bo chodzi mi po głowie a nie mogę przypomnieć tytułu.
Z...
Bardzo mało pamiętam, chyba tylko samo zakończenie.
Nie wiem czy przygodowy, czy sensacyjny.
Możliwe że była to tylko historia o drwalach, lub coś
więcej, ale tego już nie pamiętam.
Przed oczami mam jedną scenę ,końcową, gdy w jakiejś bazie do rzeki staczano gigantyczne pnie , by je później spławić....
Hej, mam problem od bardzo dawna szukam filmu, którego fragment widziałem kiedyś w telewizji i niestety pamiętam tylko jedną scenę:
Ojciec zakopuje żywcem swojego syna w ogródku, a jego matka daje mu słomkę, żeby mógł oddychać...
I TO TYLE :D KTOŚ COŚ ?
Witam. Od bardzo dawna szukam filmu, którego tytuł podałam powyżej, jednak nie udało się go znaleźć z polskim lektorem/napisami. Wie ktoś gdzie można go obejrzeć w interenecie lub ewentualnie kupić?
Poszukuję filmu o chłopaku który miał zostać dziennikarzem i w szkole pisał artykuł o czymś tam i pamiętam że dzięki niemu zdobył najlepszą dziewczynę w szkole itd a ona go na końcu oszukala proszę o pomoc
Pamietam tylko 1 scene, akcja w jakims duzym amerykanskim miescie inwazja obcych (potrafia przybrac forme ludzi ) ktos podobny to ROCKA idzie z czarnym i spotyka typowych redneckow i pyta sie ich czy lubia czarnych a onai odpowiadaja cos w stylu "kochamy wszystkich naszych ziemiskich braci" zabija ich. Potem spotyka...
więcejjedyne co pamiętam to że była dziewczyna i jak była niemowlakiem to matka zostawiła ją pod drzwiami pewnego domu kilka lat później jakoś pod koniec bajki dziewczyna cofa się w czasie by poznać matkę i jest świadkiem gdy matka ją zostawia pod drzwiami ale jednak nie decyduje się jej poznawać.
WItam, mam problem ze znalezieniem pewnego filmu ktorego ogladalem juz dawno temu.
Tematyka wyscigi. Jest mega podobny do Szybcy i wściekli Tookio Drift.
Pewnien chlopak popadl w klopoty poprzez nielegalne wyscigi samochodowe i jedyna opcja zeby nie poszedl do poprawczaka bylo przeporwadzenie sie do ojca do jakiejc...
Szukam filmu a raczej czarnoskorej niskiej aktorki w krótkich włosach. Kojarzy mi się z filmami komediowymi. W filmie kojarzę ją jako pomoc bialej kobiety. Biała na wskutek wypadku czy jakiejś innej traumy bała sie jeździć samochodem więc czarna woziła ją wszędzie a biała leżała na rozłożonym przednim siedzeniu
Pamietam tylko 1 scene, akcja w jakims duzym amerykanskim miescie inwazja obcych (potrafia przybrac forme ludzi ) ktos podobny to ROCKA idzie z czarnym i spotyka typowych redneckow i pyta sie ich czy lubia czarnych a onai odpowiadaja cos w stylu "kochamy wszystkich naszych ziemiskich braci" zabija ich. Potem spotyka...
więcej