Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Wszystkich proszę o pomoc w odnalezieniu filmu horroru o zombi/demonach. Oglądałem taki film trochę czasu temu o zombi/demonach które wychodziło z telewizora tyle pamietam z niego. Znalazłem taki jeden film "Demons2" ale to nie ten choć bliski poszukiwanego. Może ma ktoś jakiś pomysł to proszę o odpowiedz.

Jego akcja dzieje się podczas II wojny światowej. Kobieta-szpieg jakiegoś kraju chciała zebrać informacje od jakiegoś Brytyjczyka, który pływał łodzią podwodną, potem jednak zakochali się w sobie

Chodzi mi o film podobny do prześladowca, road trip, czy pojedynek na szosie. Nie interesuje mnie gatunek, byleby główni bohaterowie wyjechali gdzieś w trase ;>

Witam wszystkich. Szukam filmu, niestety niewiele pamiętam gdyż widziałem go za dziecka ale do rzeczy:
Film sensacyjny lub coś podobnego. Widziałem go około roku 1992. Koleś, baza wojskowa, fajnie i efektownie jezdźili samochodami jak na filmy tamtych lat.
Pamiętam scenę ze koleś leżał z jaka laska w łóżku w nocy,...

więcej

Dziś koleżanka opowiadała mi o filmie, którego tytułu nie pamiętała, a brzmiał dość ciekawie. Akcja rozgrywała się w Paryżu. Główną bohaterką była kobieta wykonująca zawód kucharki. Pewnego dnia kobieta odwiedza księgarnię i przez przypadek niszczy jedną książkę (chyba oblewa ją wodą czy coś takiego), w związku z...

Opis kolezanki, mam nadzieję, ze ktos kojarzy

Zna któs ten film? Oglądałam kiedys urywek filmu, a moze jakiegos serialu - nie wiem - w ktorym kobiete bolała glowa, wiec położyła sie na kanapie i zasnęła. Jej corka ( jakos w wieku 6-8 lat) weszla do pokoju i zobaczyła ze zle sie czuje, postanowiła pójść do sklepu po...

więcej

Witam

Oglądałam niedawno film, potrzebują go znaleźć.
Fabuła mniej więcej wyglądała tak : zakład, w którym znajdowało się dużo kobiet (identycznych), które pracowały, usługiwały innym ludziom, rodziły dzieci dla bogatych ludzi (następnie je uśmiercano), nosiły na szyjach jakieś mechanizmy broniące przed ucieczką, w...

więcej

Witajcie,
poszukuję filmu, w którym przewijało się wiele wątków, dotyczących relacji pomiędzy partnerami. Były to między innymi:
- facet, który koniecznie chciał odtwarzać w łóżku sceny filmowe, udając aktora,
- facet, który usypiał swoją żonę i wtedy ją adorował, bo nie mógł znieść jej zrzędzenia, gdy nie spała,
-...

więcej

Jak w temacie - szukam filmów, w których bohaterowie przedostają się do innych światów lub dowiadują się, że rzeczywistość jest inna od tej obserwowanej - spisek, sen, odkrycia. Mogą być science-fiction, mogą być przygodowe, mogą być dramaty. Coś takiego...

Witam, szukam filmu, który oglądałem lat 10+ temu i nie mam pojęcia jaki ma tytuł. Był tam cesarz, bądź inny władca, który miał 'harem', w którym było mnóstwo kobiet i wśród których szukał żony. Jeśli któraś mu się spodobała to z nią spał i jeśli zaszła w ciąże to została wybrana. Pamiętam też taką scenę, w której...